Shownieuws


Plaatsing  
 
07-11-2012  

‘Ja Zuster, Nee Zuster' - Hetty Blok overleden

 

Actrice Hetty Blok is op 92-jarige leeftijd overleden. Ze werd vooral bekend onder het grote publiek door haar rol als zuster Klivia in de populaire TV-serie ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ uit de jaren ’60. De serie liep van 1966 tot 1968. Hetty Blok en Leen Jongewaard speelden daarin de hoofdrol en zongen liedjes van Harrie Bannink, zoals ‘Een stekkie van de fuchsia’ en ‘M’n Opa’.
Ook werkte Hetty Blok in de cabaretgezelschappen van Wim Sonneveld en Wim Ibo en als ‘werkster Sjaan’ in de hoorspelserie ‘In Holland staat een huis’ ook wel bekend als ‘De Familie Doorsnee’, dat geschreven werd door Annie M.G. Schmidt. Uit die serie werd het liedje ‘Ali Cyaankali’ zeer bekend.
Begin 2010 was zij nog te gast in het programma ‘De Wereld Draait Door’, waar zij zittend aan tafel op 90-jarige leeftijd het liedje ‘Niet met de deuren slaan’ zong. Bij het 85-jarig jubileum van de VARA zong zij in november 2010 in de show van Paul de Leeuw nog enkele liedjes uit ‘Ja Zuster, Nee Zuster’.
Hetty Blok is na een kort ziekbed gisteren overleden, zo maakte haar zoon vandaag bekend.

 
22-11-2012  

The Mojo's op zoek naar een zanger

 

ENTER - De jonge Enterse blues en rock & roll band The Mojo's zoekt een zanger.
Je kent ze misschien van hun optredens bij Koninginnenpop en de Enterse dagen. Maar ook buiten Enter is de band erg actief. De band bestaat momenteel uit Tom Westenberg (drums), Leonard Nollen (elektrische gitaar), Rick Slagers (bas/mondharmonica/sax/slidegitaar) en onze laatste toevoeging Jos Slagers (elektrische gitaar/bas).

Heb je nog geen idee over welke band het gaat? Kijk dan op de onderstaande links:
https://www.youtube.com/watch?v=ZgkzQxLKKuU
https://www.youtube.com/watch?v=lfd3K3gagDM
http://popforumenter.nl/page.php?6

Denk jij dat je bij ons past, en dat je de geschikte aanvulling bent, of ken je zo iemand?
Stuur dan even een mailtje naar rick_slagers@hotmail.com

 
26-11-2012  

Enternaar Bas Gosewich geen Mr. World

 

ENTER - Bas Gosewisch (22) uit Enter maakte nog wel indruk met zijn pianospel tijdens de Mr. World-verkiezing in het Britse Kent, maar het was niet genoeg om hem aan de titel Mr. World te helpen.
De Colombiaan Francisco Javier Escobar Parra werd namelijk wel tot mooiste man van de wereld gekozen.
Kim Kötter, Miss Universe Nederland 2002, ontdekte de commerciële economie-student uit Enter drie jaar geleden in de kroeg. Sindsdien doet hij af en toe modellenwerk en werd onlangs tot Mr. Nederland gekozen.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina