Shownieuws


Plaatsing  
 
01-11-2009  

Löwik Installatietechniek huldigt jubilarissen

 

ALMELO – Zaterdagavond huldigde Löwik Installatietechniek tijdens de jaarlijkse personeelsavond in Koetshuis De Noordergraaf een aantal jubilarissen: 12,5 jaar in dienst waren Wim Wolfkamp, Wilco Rozema, Mark Alberink, Jurgen Boon en 25 jaar in dienst waren: Jan Lesker en André Wilmink en vutter Bert Slomp. Als muzikale gast was diva Marga Bult present om het feest op te luisteren. Het optreden van de diva was onlangs geveild tijdens de gala-avond voor de stichting Kans voor een Kind. Löwik was toen de hoogste bieder. 

AlmeloNieuws 'Paparazzo' Freek toog naar de Harbrinkhoek om e.e.a. op digitaal beeld vast te leggen.

Fotoreportage (47 foto's)...

 
01-11-2009  

Geweldige afterparty na winst op Utrecht

 

ALMELO - Alles wat Heracles Almelo een goed hart toedraagt had een prachtige zondagmiddag. Heracles in het linker rijtje op de zesde plaats. Wie had dit gedacht bij aanvang van de competitie. Deze 20 punten nemen ze ons niet meer af. Het Verbeek effect werd ook duidelijk na de wedstrijd tijdens de afterparty. AlmeloNieuws was er bij.

De prestatie van Heracles Almelo mag gelet op de sluitende begroting best uitzonderlijk genoemd worden. Een vergelijk met de andere clubs in de eredivisie staat onderaan bij de fotoreportage. De financiële cijfers zijn van het competitiejaar 2008.

< Een trotse Jan Smit

Fotoreportage (20 foto's)...

 
03-11-2009  

Spiontocht naar Groningen

 

ALMELO – Vrijdag 6 november gaat het gebeuren in de Euroborg in Groningen. Heracles Almelo reist naar het hoge Noorden om zijn krachten te meten met 10 Groningers en één Almeloër in de gelederen.
‘Paparazzo’ Freek toog namens AlmeloNieuws.nl naar de Martinistad om alvast de stemming te peilen en te zoeken naar zwakke  punten. Hij kwam terug met de mededeling; “Op 6 november gaan we een stunt uithalen!”

Niet dat onze 'paparazzo' nu zoveel verstand van voetballen heeft maar toch... je weet maar nooit!

Fotoreportage (21 foto's)...

 
06-11-2009  

Beurs HUIS 2009 in Hengelo

 

HENGELO - Drie dagen is in het Expocenter weet de beurs HUIS een der grootste huizenbeurzen van Oost Nederland.
Men kan zich informeren en laten inspireren over de nieuwste trends en technologieën uit de bouw/woning markt.

Bent u opzoek naar een nieuwe woning of wilt u ideeën opdoen voor het bouwen/verbouwen van uw huis of weten wat nu precies duurzaam bouwen is of bent u op zoek naar een tuinarchitect? Dan kunt u vanmiddag en zondag nog terecht in het Expocenter te Hengelo. Het parkeren is gratis de entree niet.

'Paparazzo' Freek nam al vast een kijkje.

Fotoreportage (29 foto's)...

 
07-11-2009  

Night of the Tributes werd drukke stapavond

 

ALMELO - The Night of the Tributes was weer druk bezocht en dat smaakt naar meer. Een avond vol bekende muziek van nog bekendere bands, zangers en zangeressen, zoals Joe Cocker, Deep Purple, U2, Herman Brood, Bruce Springsteen maar ook Frans Bauer, Buddy Holly, Doe Maar en Kool & the Gang. Onder het motto “voor elk wat wils” zijn kosten noch moeite gespaard om de beste tributebands op de diverse cafépodia's te krijgen.

< 'Paparazzo' Freek had een drukke dag en was er weer bij

Fotoreportage (50 foto's)...

 
08-11-2009  

Feest met de Jostiband in Vroomshoop

 

VROOMSHOOP - Honderdvijftig jaar bestaat Vroomshoop en dat wordt al sinds maanden gevierd met tal van activiteiten. Nu de dagen wat korter worden en kouder, trekken de feestvierende Vroomshopers naar binnen. In De Stobbe was zaterdagavond een mega-optreden van de Jostiband, het grootste orkest ter wereld uit Zwammerdam en samengesteld uit muzikanten met een geestelijke beperking.
De hele wereld reist de Jostiband over maar zaterdagavond dus naar Vroomshoop.

Op zaterdag 19, maandag 21 en dinsdag 22 december kijkt feestvierend Vroomshoop terug in Het Noordik naar een expositie van feestfoto's en films van één jaar feestvieren van de 'Diamand in Twenterand'.  
 
< Clemens Brughuis was er zaterdag bij en maakte de bijgaande fotoreportage

Fotoreportage (23 foto's)...

 
13-11-2009  

Almelo liep uit bij promo-concert Nick & Simon

 

ALMELO - Kwamen onlangs nog de 3J's en Thomas Berge hun nieuwe singles promoten met een kort optreden op het Marktplein, de opkomst van het publiek bij het promotieoptreden van Nick & Simon overtrof alle verwachting. Vele duizenden toeschouwers bevolkten het Marktplein om een glimp op te vangen van het Volendamse duo en mogelijk zelfs een handtekening te scoren. 

De Music Store had met het optreden van Nick & Simon een gouden greep gedaan om de nieuwste single 'Het Masker' te promoten. In een gelimiteerde oplage is deze ook verkrijgbaar in een prachtige klaphoes met fraaie nieuwe foto's.
De tracklisting van de single:
Het Masker
Het Masker (live in Ahoy’)
CD-rom track: videoclip Het Masker
Ook De DVD "Overal - Ahoy' 2009" is te koop. De eerste oplage van deze DVD is gestoken in een prachtig digipak, met 'n uitgebreid 32 pagina’s tellend boekwerk, twee CD’s en een poster. Natuurlijk zijn al hun hits terug te vinden op deze DVD, maar ook de solo-uitstapjes en de nu al beroemde Wham! medley die de Ahoy’ op zijn grondvesten deed schudden.

Fotoreportage (24 foto's)...

 
17-11-2009  

Safretti winnaar Twente Export Award 2009

 

HENGELO - In het Expo Center in Hengelo werd dinsdagmiddag de Business Meeting Twente geopend. Gemeenten, bedrijven, instellingen en scholen presenteren zich twee dagen aan het publiek dat vooral bestaat uit ondernemers. Het ‘netwerken’ is dan ook niet van de lucht.
Bij een dergelijke presentatie hoort ook de uitreiking van een echte ‘Award’ en wel de Twente Export Award 2009 die werd gewonnen door Dieperink Holding BV in Haaksbergen, leverancier van ecohaarden Safretti. De andere genomineerden waren Eurol BV uit Nijverdal en de FBK-Games Hengelo.

Fotoreportage (42 foto's)...

 
20-11-2009  

ROC B2B te gast bij Löwik Bouw & Beton

 

ALMELO – Donderdagmiddag waren leden van ROC B2B te gast bij Gebr. Löwik Bouw & Betonbedrijf in het statige ‘Jugendstil’-kantoor aan de Ootmarsumsestraat te Almelo, waar directieleden Henk Löwik en Jan Schuldink onder andere vertegenwoordigers ontvingen van Riwald, Rabobank, Schröder Interieurbouw Geesteren, Heracles Almelo, Kamphuis Makelaars en ROCB2B. Namens de gemeente was waarnemend burgemeester James van Lidth de Jeude aanwezig.
Directeur Schuldink presenteerde het bouwbedrijf Löwik aan zijn gasten, vertelde over de onderhanden zijnde bouwwerken zoals onder andere het IISPA in Almelo en andere elders in het land, de op stapel staande nieuwe opdrachten en hij liet het prachtige Jugendstilpand aan zijn gasten zien. ‘Het ROC B2B organiseert vaker van deze netwerkmiddagen bij haar leden en deze keer was het onze beurt’, vertelt Jan Schuldink. Het doel van deze bijeenkomsten is om elkaar beter te leren kennen en natuurlijk wordt ook over zaken gesproken en gaan gemeentelijke ontwikkelingen over de tafel zoals bereikbaarheid en dergelijke.

Fotoreportage (9 foto's)...

 
29-11-2009  

Veel plezier in het Polman na de overwinning

 

ALMELO -  Iedereen was het er over eens, het was een verdiende overwinning. Lachen geblazen was het om de verbale uithaal van Verbeek naar de trainer van Roda JC die kennelijk een heel andere wedstrijd had gezien. Zou hij geslapen hebben tijdens de wedstrijd? Of wilde hij een Belgische mop vertellen? We zullen het niet te weten komen maar het plezier was er niet minder om. Het bleef nog lang plezierig onrustig in het Polman rondom de camera van 'Paparazzo Freek'.

Fotoreportage (41 foto's)...

 
30-11-2009  

Nieuw in Almelo - Guess horloges

 

ALMELO – Juweliershuis Brummer heeft er weer een topmerk bij in modieuze horloges. Naast bekende merken als o.a. Calvin Klein, Omega, Maurice Lacroix, Longines, Ebel, Breitling, Rado, IWC en Christiaan van der Klauw, heeft Overijssels meest complete juweliershuis nu ook het modieuze merk Guess toegevoegd aan het assortiment. Zowel in staal, goud of met leren armbanden en al dan niet met glitters heeft Brummer een ruim exclusief assortiment van Guess beschikbaar. ‘Paparazzo Freek’ nam er al vast een kijkje. 

Fotoreportage (7 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina