Shownieuws


Plaatsing  
 
02-10-2012  

Albert West op schnabbeltoer bij TMZ

 

ALMELO – Al 48 jaar staat Albert West op het podium en hij scoorde in zijn lange carrière vooral hits met covers van andere artiesten. Nu toert hij ook langs de verzorgingshuizen en bejaardencentra net als Willeke Alberti.
Maandagavond deed West dat bij Het Meulenbeldt te Almelo tijdens de ‘Dag van de Ouderen’. Leverancier van hulpmiddelen in de Zorg Lopital maakte het optreden mogelijk. Voor de cliënten van Het Meulenbelt en hun familieleden een leuk optreden en mooi moment van ontmoeting met het personeel van Trivium Meulenbelt Zorg buiten het reguliere werk om.

 
31-10-2012  

Let´s party with Glennis Grace na Heracles-Sparta

 

ALMELO – Een spectaculaire opening van het nieuwe kunstgrasveld van TenCate in het Polmanstadion op 31 oktober na de bekerwedstrijd tussen Heracles Almelo – Sparta Rotterdam stond de aanhang van Heracles te wachten.

Aanleiding was het gloednieuwe en geavanceerde GreenFields-kunstgrasveld dat hoofdsponsor TenCate afgelopen zomer in het Polmanstadion liet aanleggen. TenCate is bovendien 10 jaar hoofdsponsor en dat moest gevierd met een optreden van Glennis Grace, Neerlands beste zangeres op ’s werelds beste kuntsgrasmat!
Alle kinderen die de wedstrijd bijwoonden, mochten op het veld het concert bijwonen als levend decor terwijl de ouderen vanaf de tribunes toekeken. De ‘kids’ maakten zo bovendien een kans om één van de 100 historische 'bruine lederen' voetballen te scoren die door de spelers van Heracles Almelo op het veld werden geschoten.

Shared values
Deze opening is tevens de aftrap van de promotiecampagne ‘Shared Values’ van TenCate en Heracles Almelo. Hiermee brengen de twee het roemruchte verleden van de club tot leven en vestigen zij de aandacht op gedeelde waarden die universele kracht hebben – in het voetbal én in het dagelijks (zaken)leven. Dit seizoen is TenCate maar liefst 10 jaar hoofdsponsor van Heracles Almelo. Overigens gaat de relatie tussen de voetbalclub en de TenCate-onderneming ruim 100 jaar terug. In 1920 haalde TenCate al de Engelse trainer Horace Colclough naar Almelo om de club hogerop te helpen.

Innovatief, creatief en ondernemend als Heracles Almelo en TenCate zijn, wordt in de nieuwe campagne gebruikgemaakt van de Layar-App. Bezitters van smartphones kunnen de uitingen dankzij deze App scannen, waardoor ze toegang krijgen tot een schat aan achtergrondinformatie over Heracles Almelo en TenCate. 

Klik hier voor de fotoreportage van Harry Broeze.

Ruim vijftig scholen en voetbalverenigingen droegen gisteren (woensdagavond) bij aan de prima sfeer in het Polman Stadion. Tijdens de KNVB Bekerwedstrijd Heracles Almelo – Sparta Rotterdam zaten er ruim 1300 leerlingen en leden van de verschillende scholen en verenigingen op de tribune om de thuisploeg van support te voorzien. Mede door de aanmoedigingen van dit gezelschap wist Heracles Almelo een 2-0 zege neer te zetten. Na afloop kon men genieten van een spetterend optreden van Glennis Grace.
Heracles Almelo bood deze gezelschappen de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief de bekerontmoeting met Sparta Rotterdam bij te wonen. Massaal werd van deze mogelijkheid gebruik gemaakt, getuige de ruim 1300 aanmeldingen. Het gros van dit gezelschap bestond uit kinderen, waarvan een groot deel voor het eerst een voetbalwedstrijd in het stadion bezocht. “Ik vind het echt gaaf. Leuk dat heel veel mensen liedjes gaan zingen tijdens de wedstrijd.”aldus de achtjarige Roy.
Scholen en verenigingen kwamen deze bekeravond uit meerdere gemeenten. Zo waren behoudens de gemeente Almelo eveneens afgevaardigden uit de gemeenten Rijssen-Holten, Twenterand, Hardenberg en Hof van Twente precent. Gebroederlijk zaten al deze mensen naast elkaar en na afloop waren zij uiteraard te vinden op het kunstgrasveld om te vieren dat deze officieel werd geopend met een spetterende act van zangeres Glennis Grace. “De muziek was goed, maar het meest blij ben ik met de bal.”sprak een gelukkige ‘winnaar’ van één van de honderd ballen die uitgedeeld werden.


Archief
Terug naar vorige pagina