Shownieuws


Plaatsing  
 
03-10-2009  

Jort Kelder niet in de PC, maar in Enschede

 

ENSCHEDE – De jonge succesvolle onderneemster Stephanie van Mercksteijn opende vrijdag haar nieuwe modezaak ‘Oger by Stef’ aan het H.J. van Heekplein. Zij ging daarvoor een samenwerkingsverband aan met de Amsterdamse modetycoon Oger Lusink waar zo ongeveer alle BN’ers van Nederland over de vloer komen.
Met veel glitter and glamour werd de tweede Enschedese modezaak van Stephanie van Merksteijn – ze heeft ook nog een modezaak aan het Van Loenshof - dan ook geopend in het bijzijn van ruim 400 gasten waaronder tal van prominenten zoals burgemeester Den Oudsten, FC Twente-voorzitter Joop Munsterman, Oger Lusink himself en Jort Kelder met zijn cameraploeg.

‘Paparazzo’ Freek was er bij voor de fotoreportage.


Fotoreportage (36 foto's)...

 
04-10-2009  

Afterparty Heracles Almelo-Twente

 

ALMELO -  Ondanks de nederlaag was bijna iedereen na afloop in een goede stemming. Twente was gewoon een gelukkige winnaar met twee gelukkige doelpunten na de rust. Heracles Almelo heeft laten zien voetballend al veel verder te zijn dan vorig jaar. En dat ondanks het verlies van een paar belangrijke spelers.

AlmeloNieuws.nl nam een kijkje in de businessroom en skyboxen.

Fotoreportage (34 foto's)...

 
10-10-2009  

Boekelo-party tijdens de cross

 

BOEKELO - De military in Boekelo is naast topsport ook een festijn om te zien en gezien te worden. Zo'n 50.000 toeschouwers passeerden de toegang en dat was beduidend minder dan de verwachte 65.000 toeschouwers. Niettemin toch een respectabel aantal dat de confrontatie met de natte bodem aanging en zich vermaakte bij de cross en de vele business-stands.
Paparazzi Freek nam een kijkje.

Fotoreportage (22 foto's)...

 
11-10-2009  

Wereldberoemd met grappen & grollen

 

De Fransman Remie Gaillard heeft al de nodige grappen en grollen uitgehaald en werd er zelfs wereldberoemd mee. Bekijk zijn filmpjes eens als u in een dip zit.

 
11-10-2009  

(Boeren)klompjesgolf in centrum van Almelo

 

ALMELO – Ieder jaar is er een (Boeren)klompjesgolf toernooi in het centrum, georganiseerd door ‘t Hookhoes. Vandaag ook, ondanks de slechte weersomstandigheden. Winnen is niet belangrijk, al is het wel meegenomen. Er hadden zich toch voldoende deelnemers verzamelt om het doorgang te laten vinden. Freek deed de klompjesgolf met de camera, ze het resultaat in een natte Almelose binnenstad
 

Fotoreportage (14 foto's)...

 
17-10-2009  

Oktoberfest mit Wein, Weib und Gesang

 

ALMEO - In Taveerne 't Wetshuys werd 'Oktoberfest' gevierd met DJ-Kelly uit Dusseldorf. Onze 'paparazzi Friedrich' had flink wat 'lederhosen' verwacht, maar helaas. Toch kwam hij wel wat rondborstig vrouwvolk tegen om digitaal vast te leggen. (Ja, leggen!)

Fotoreportage (22 foto's)...

 
19-10-2009  

Huishoud-Hobbybeurs 18 t/m 25 oktober(update)

  HENGELO - Het Expo Center opende zondag zijn deuren voor een nieuwe editie van de Huishoud-Hobbybeurs. Dé beurs boordevol tips, trends en nieuwe ideeën. Shop till you drop tijdens de Huishoud-Hobbybeurs! 'Paparazzi' Freek nam een kijkje en voelde zich helemaal thuis tussen de vrouwen.
Lees verder...

Fotoreportage (67 foto's)...

 
23-10-2009  

3JS presenteren nieuwe dvd “Akoesteren”


Even poseren voor Almelo Nieuws
  ALMELO - Ter promotie van hun nieuwe DVD “Akoesteren” hield de formatie 3JS een instore bij Music Store Almelo 3JS heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé successtory van de Nederlandstalige pop. Hun debuutalbum “Watermensen” bereikte de gouden status en verhuisde na meer dan 100 weken in de Mega charts naar de backcatologus charts. Dit succes was te danken aan een reeks hitsingles (“Kom”, “Net Alsof”, “Één Met De Bomen”, “Watermensen” en natuurlijk “Wiegelied”) en een niet aflatende reeks optredens die hen bracht naar discotheken, feesttenten, clubs, Mega Piraten Festivals en natuurlijk de uitgebreide hallentour van Jan Smit, waar zij als voorprogramma voor meer dan 200.000 mensen optraden.
Lees verder...

Fotoreportage (26 foto's)...

 
24-10-2009  

Twente Fair 2009 in Lutterzand

 

DE LUTTE - Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de 3e Landgoed Twente Fair. Twente, het landgoed van Nederland, en dus ook het Lutterzand is een bron van inspiratie voor fotografen, schilders en kunstenaars maar tijdens deze dagen staan de natuur, het buitenleven, proeven van (streek-)producten en trends op het gebied van lifestyle centraal. Op 6 hectare natuurterrein kan er worden gestruind door het bos, over de heide en langs het water. Zaterdag liepen ook al zo'n 300 marathonlopers de 42 km die rond De Lutte tal van landgoederen doorkruisten. Niet het winnen stond voorop, maar genieten van het landschap en de Twentse hapjes onderweg.
AlmeloNieuws.nl nam de eerste dag van de derde Twente Fair in successie alvast een kijkje. U kunt dat vandaag nog inhalen. Kijk voor meer info hier, en voor de foto’s de bijgaande reportage.  

Fotoreportage (50 foto's)...

 
28-10-2009  

Afterparty met tevreden supporters

 

ALMELO - Heracles Almelo is hot. Ook gisteravond werd gewonnen, met speels gemak werd Haarlem met 3-0 aan de kant gezet. De ploeg hoefde zich hier niet voor in te spannen. Verbeek was ondanks de gemakkelijke overwinning niet tevreden over de inzet. Maar daar maalde niemand om en het was na afloop een gezellig samenzijn. Zondag even afrekenen met Utrecht. Voorspelling? 2-0 voor zwart-wit

Fotoreportage (18 foto's)...

 
29-10-2009  

Thomas Berge presenteerde nieuwe cd

  ALMELO - Donderdag trad Thomas Berge op ter promotie van zijn nieuwe album “Kon ik maar even bij je zijn” bij The Music Store. Het optreden zorgde voor een vol Marktplein.
Thomas Berge bracht tijdens het optreden een aantal nummers van zijn nieuwe album. Na afloop van het optreden was er een signeersessie voor de kopers van de nieuwe CD.
Lees verder...

Fotoreportage (15 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina