Shownieuws


Plaatsing  
 
03-09-2010  

76. 000 euro tijdens Benefiet 'Kans voor een Kind'

 

DE LUTTE - De benefietavond voor de stichting ‘Kans voor een Kind' bracht donderdagavond in Hotel De Bloemenbeek een record van 76.000 euro op.
De voorzitter van Heracles Almelo was zoals altijd de veilingmeester en werd deze keer afgewisseld door Evelien Harberink. Onder de veilinghamer kwamen o.a. voetbalshirts van Diego Maradonna en Brian Ruiz, schilderijen, make overs en edelsmid Perrier uit Diepenheim stelde een kostbare ring ter beschikking. De opbrengst wordt gebruikt om wensen van ernstig zieke kinderen uit Twente te kunnen vervullen.

< ‘Paparazzo’ Freek toog naar ‘De Lutt’ en maakte de foto’s. En als u er nog niet genoeg van hebt, voor de foto’s van Eric Brinckhorst klik hier.

Fotoreportage (106 foto's)...

 
05-09-2010  

Faulty Towers in het Theaterhotel

 

ALMELO - Vorig seizoen zette Faulty Towers - Sybil, Basil en Manuel - het Theaterhotel al helemaal op zijn kop met hun overweldigende ‘dinnershow’ en nu waren ze weer te gast. Sybil (Alison Pollard-Mansergh), Basil (Michael Davoren) en Manuel (Andy Foreman) serveerden de gasten een royaal drie-gangen menu waarbij het gedurende twee uur een ‘gekkenhuis’ werd in het Theaterhotel dat daarmee zijn naam eer aan deed.
Het motto: Just wait to be seated and don’t mention the war!

< ‘Paparazzo’ Freek was er bij.

 

Fotoreportage (23 foto's)...

 
06-09-2010  

Schuttersfeesten Delden weer top

 

DELDEN – Het afgelopen weekend waren de jaarlijkse schuttersfeesten in Delden en dan gaat ‘Paparazzo’ Freek altijd even naar zijn geboortestadje om nog wat ‘olde kunnigheid’ tegen te komen. Met het koningschieten om de titel Lodewijk 64e bemoeide hij zich niet, maar hij schoot wel een aantal fraaie plaatjes. Hij had zijn chaperonne meegenomen voor het vervoer naar huis.

Fotoreportage (25 foto's)...

 
06-09-2010  

Cultuurhistorische optocht in Saasveld

 

SAASVELD – Zondag werd in Saasveld, onder de rook van Borne (gem. Dinkelland), een cultuurhistorische optocht georganiseerd. Al met al genoten zo'n 45.000 bezoekers van de ‘tocht der tochten’ die wel iets weg had van een carnavalsoptocht, zij het dat in de praalwagens veel historische elementen van Borne en omgeving terug te zien waren. Zo werd gerevereerd aan de oude textielfabriek van Spanjaard, de vleeschhouwer die vroeger het varken op de ladder uitbeende, een begrafenis uit vroegere tijden, de Franse overheersing met de doortocht van Lodewijk Napoleon, een ganzenhoeder met ganzen op weg naar de markt en de oude drachten die gebruikelijk waren.

Coen Mulder toog naar Saasveld en nam voor AlmeloNieuws.nl een kijkje.

Fotoreportage (72 foto's)...

 
07-09-2010  

Asbroek en van der Hout te gast in Zakelijk Almelo


Harold Asbroek en interviewer Martin Steenbeeke (r) - foto's: Freek Buitenweg
  ALMELO – SOBA-voorzitter Harold Asbroek (eig. McDonalds vestigingen Almelo) en AWS Beter Wonen-directeur Peter van der Hout waren de gasten bij de eerste aflevering in het zevende seizoen van Zakelijk Almelo.Twee vlotte en gedreven sprekers, die zich elk op eigen manier betrokken voelen bij de ‘Heerlijkheid Almelo’. Beiden vertegenwoordigen een bedrijf dat sinds jaar en dag verankerd is in onze samenleving. Martin Steenbeeke voelde hen terzake aan de tand.
Lees verder...

Fotoreportage (23 foto's)...

 
09-09-2010  

Walking Dinner voor kinderfonds Kiwanis

 

ALMELO – Het jaarlijkse Walking Dinner voor het kinderfonds van de serviceclub Kiwanis trok woensdagavond langs de restaurants Dock19, Kreta, Nielz, ’t Wetshuys, Casa Santa Maria en The Shamrock. Bij Solera was het verzamelen en eindigen onder de tonen van een gezellig muziekje.
De deelnemers betaalden 75 euro en genoten in de diverse restaurants van één der vijf gangen van het menu. De baten worden door Kiwanis besteed aan diverse goede doelen. Zo werd in het verleden opbrengsten besteed aan kinderen in Oost Europa en voor het ‘jonge moeder project’ in Almelo

‘Paparazzo’ Freek nam een kijkje.

meer foto’s volgen

Fotoreportage (15 foto's)...

 
13-09-2010  

Manuscript ‘Ik Jan Cremer´ onder de hamer

 

ENSCHEDE/AMSTERDAM - Het complete manuscript van de bestseller ‘Ik Jan Cremer’ wordt begin volgende maand geveild bij het veilinghuis Adams Amsterdam Book & Print Auctions B.V.

Wereldwijd werden sinds 1964 van het boek 12 miljoen exemplaren verkocht. De 70-jarige in Enschede geboren en getogen Jan Cremer verwacht dat het 227 pagina’s tellende manuscript tussen de 200.000 en 250.000 euro zal opbrengen. Waarom het manuscript niet in het Jan Cremer Museum in Enschede komt te liggen wordt niet vermeld.

In het theaterseizoen ‘85/’86 werd de rockopera 'Ik Jan Cremer' opgevoerd. De Friese acteur Peter Tuinman kreeg toen voor zijn rol in de rockopera de persprijs.

 
19-09-2010  

Blije gezichten tijdens afterparty Heracles

 

ALMELO – Tijdens de derde helft van de Twentse derby tegen FC Twente overheersten de blijde gezichten in de businessroom van Heracles Almelo. Bij aankomst bleken ook de FC Twente-spelers nog vol vertrouwen om drie punten mee naar huis te nemen, maar dat pakte anders uit. 
‘Paparazzo’ Freek legde e.e.a. vast op de gevoelige plaat. 

< Drie Almeloërs op een rij. De ene wacht waarschijnlijk nog een straf na de tv-beelden.
 

Fotoreportage (43 foto's)...

 
23-09-2010  

Horeca Relatiedagen Hardenberg

 

HARDENBERG – Van maandag t/m woensdag werden in de Evenementenhal Hardenberg de Horeca Relatiedagen gehouden. De relatiedagen boden een breed perspectief van wat er zoal gaande is in de Horeca zoals vernieuwingen in de restaurantsector en catering, tips op de rendementen te verbeteren en thema’s als payrolling, trends & innovaties, onlinepersoneelsplanning, 'het vinden, binden en boeien van personeel', duurzaamheid & koffie, bedrijfsoverdracht, kostprijsberekening & menuengineering, Max Havelaar & Fair Trade, horecarecht (beperkingen en mogelijkheden) en een horecaquiz.
Hebt u het gemist? De foto’s van ‘Paparazzo’ Freek geven u alsnog een kleine indruk.
 

Fotoreportage (40 foto's)...

 
30-09-2010  

Businessteam Heracles verslaat Cirex

 

ALMELO – Het businessteam van Heracles Almelo kreeg dinsdagavond versterking van Hendrie Krüzen en trainer Peter Bosz. Elftalleider Hans Bunskoek had de wind er goed onder vandaar dat de zwart-witten de ‘gietspecialisten’ van Cirex naar een dikke 7-2 nederlaag speelden. De derde helft verzachtte de nederlaag voor de precisiegieters en was zeker zo gezellig

‘Paparazzo’ Freek was er bij en maakte de ‘kiekjes’.

 

Fotoreportage (18 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina