Shownieuws


Plaatsing  
 
02-08-2011  

Het neefje van ‘Paparazzo´ Freek

 

ALMELO – Hij is de neef van ‘Paparazzo’ Freek en daarom maken we een uitzondering. Rob Grobben is vandaag jarig en tuinman pur sang en een harde werker. Hij geeft bovendien geen cent teveel uit. Zijn auto is echter een zwijnenstal. Een echte levensgenieter dus. Rob, proficiat met je 25e verjaardag!

< Toeter alleen bij de enige rotonde in Almelo waar je rechtuit kunt als het hek openstaat. 

Fotoreportage (1 foto's)...

 
14-08-2011  

Afterparty Heracles – NAC eindigt bedroeft


Frits Korbach 1945-2011
Foto: Heracles Almelo
 

ALMELO – Niet iedereen is terug van vakantie en dat was te merken in de businessroom van het Polmanstadion rondom de wedstrijd Heracles – NAC. Toch was de stemming goed te noemen gelet op de voorgeschiedenis want onze jongens zijn de laatste jaren ware ‘angstgegners’ voor de Bredanaars. Deze keer leek het even de verkeerde kant op te gaan, want de geel-zwarten namen zelfs brutaal een voorsprong. Dat scenario werd echter niet bewaarheid want ondanks dat het spel nog niet dat is om over naar huis te schrijven, werden er toch nog twee doelpuntjes ingedrukt om de punten thuis te kunnen houden. De stemming kwam er dus wel in maar niet voor lang, want het bericht dat oud- Heraclestrainer Fritz Korbach zijn strijdt tegen keelkanker had verloren sloeg in als een bom!

Fotoreportage: Freek Buitenweg

Lees ook Jan Medendorp op Twentevisie.nl 15-08-2011
Was Fritz Korbach een vriend van mij?

Fotoreportage (9 foto's)...

 
20-08-2011  

Pukkelpop : Doorgaan! Niet dus!

 

HASSELT - Een hevige storm trekt een spoor van vernieling over de Pukkelpopweide.
De balans is zwaar: vijf doden, een tiental zwaargewonden, enkele nog steeds zeer kritiek en nog meer dan 100 lichtgewonden.
Dat laatste cijfer is trouwens erg relatief. Er zijn er nog honderden die gewoon naar huis gegaan zijn, zelf een pleister gekleefd hebben en de dag erop naar de huisdokter gingen. Zo verzamelden we in onze omgeving tientallen getuigenissen. En dan hebben we het nog niet eens over de krassen op de ziel van de vele festivalgangers. Want hoeveel vijftienjarigen hebben dingen gezien die ze niet op hun leeftijd horen te zien?

"Geen probleem, we gaan door", leek Chokri te denken. Want bij de eerste persconferentie waar partijgenoot Hilde Claes, toevallig burgmeester van Hasselt, tevens huisbaas van één van de pukkelpopweiden, met de daver op het lijf de eerste doden bekend maakte, ging hij al snel over tot de orde van de dag. "We gaan de hele nacht doorwerken om zoveel mogelijk podia terug in orde te krijgen."

Met doden op zijn festival heeft de politicus - die op zijn politieke webstek www.chokri.be het alleen maar heeft over zijn muziekfestival, wat moet een Vlaams Parlementslid anders doen? - de nodige ervaring. De geluidstechnicus die in 2010 het leven liet na een hartaanval werd discreet afgevoerd. De blonde zanger die datzelfde jaar van de lichttoren sprong onderging eveneens hetzelfde lot. Afgevoerd terwijl de show verder liep...
Bron: ‘t Scheldt

 
21-08-2011  

Rondom Heracles – Feijenoord

 

ALMELO – Zo langzamerhand lijkt het blessureleed bij Heracles Almelo weg te ebben en komt er weer vertrouwen. Dat was in het algemeen de stemming in en rond de Businessroom van het Polmanstadion.
Met enige zorg werd de wedstrijd tegen het goed gestarte Feyenoord tegemoet gezien maar achteraf had er wellicht wel meer ingezeten dan een puntendeling, zo dacht menigeen.
Kortom de gezichten veranderden van somber vooraf tot lachend achteraf.
Dat goldt niet voor Feyenoord-trainer Ronald Koeman.

Fotoreportage: Freek Buitenweg

Fotoreportage (17 foto's)...

 
25-08-2011  

Heeren van Almelo naar Majorca

 

ALMELO – In Twente zijn ze al wereldberoemd maar ook op Majorca zijn ze niet onbekend de ‘Heeren van Almelo’.
De 'Heeren gaan 4 fun on tour' en u zult ze dus een tijdje moeten missen of snel moeten boeken voor een korte vakantietrip in hotel Palmira Beach.
Het optreden heb je er dan gratis bij. Let’s make a party!
 

 
27-08-2011  

Zien en gezien worden - Profronde 2011

 

ALEMLO - Zoals een echte 'paparazzo' dat betaamd, was onze Freek weer actief in en om de VIP-tent tijdens de 29e editie van de Profronde Almelo om deze en gene te vereeuwigen.

Fotoreportage (32 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina