Shownieuws


Plaatsing  
 
03-06-2012  

HobNobbers Party; ‘de elleboog omhoog´

 

ALMELO – Ze kennen elkaar al sinds de eindjaren ’60 van de vorige eeuw. Vaste ontmoetingsplek voor Johan Oude Voshaar, Willem Kruidbos en Harrie van Dael was Jongerencentrum HobNob. Eerst in de Zuidelijke binnenstad en later op het Westerdok. Ze hebben dermate goede herinneringen aan die tijd dat men al vaker reünies organiseerde en feestjes voor de oude ‘incrowd’ van destijds. De opkomst was altijd goed en sommigen komen zelfs uit het buitenland om dat maar niet te missen.
Deze vijfde HobNobbers Party kende een opkomst van een kleine honderd enthousiaste feestgangers, allen wat grijzer maar nog lang niet alle ‘wilde’ haren kwijt. Herinneringen werden opgehaald en de beentjes gingen wat ‘strammer’ van de vloer maar leut was er in ieder geval onder het motto van Willem Kruidbos: ‘Effen bieproaten, de beentjes van de vloer en de elleboog omhoog, ie kent dat wa’.

Fotoreportage: Coen Mulder
(Klik hier voor alle 101 foto’s)

Fotoreportage (21 foto's)...

 
04-06-2012  

Oger stopt verkoop herenmode in Enschede

 

ENSCHEDE – De exclusieve herenmode van de Amsterdamse modekoning Oger Lusink is per 1 september a.s. niet langer meer verkrijgbaar bij ‘Oger by Stef’ in Enschede. Eigenaar Peter van Merksteijn trok de stekker uit de exclusieve franchiseformule wegens tegenvallende verkoop. Dochter Stefanie van Merksteijn zal het dan met wat minder exclusieve herenmode moeten doen als aanvulling op de eveneens exclusieve damesmode die zij voert in Mode by Stef. Oger Lusink begon met de verkoop in oktober 2009 via Oger by Stef en burgemeester Den Oudsten gaf destijds het startsein.

Foto: 'Paparazzo' Freek
Lees ook: ‘Jort Kelder niet in de PC, maar in Enschede

 

 
11-06-2012  

Maak deze zomer je eigen radioprogramma

 

ALMELO -  Je eigen radioprogramma voor 8 weken? Dat kan deze zomer bij Omroep Almelo. Een aantal programma's gaat met (een verdiende) zomerstop. We bieden nieuwe programmamakers de gelegenheid om zelf een radioprogramma te maken. Uiteraard krijg je van ervaren radiomakers ondersteuning op gebied van inhoud en techniek.

Lijkt het je wat om tussen 2 juli en 26 augustus een radioprogramma te maken, stuur dan een e-mail met je gegevens en een korte omschrijving aan staf@omroepalmelo.nl.

Meer informatie over wat Omroep Almelo allemaal doet vind je op www.omroepalmelo.nl en www.facebook.com/omroepalmelo.
Het laatste nieuws krijg je gratis als je @omroepalmelo volgt op Twitter.

 
28-06-2012  

NORMAAL met blazerssectie naar Dalfsen!

 

Bezoekers van Normaal in Dalfsen krijgen ook alvast een voorproefje van de nieuwe CD ‘Halve Soul, Helemaal Hoken’ die later dit jaar wordt uitgebracht.
Zoals de naam al doet vermoeden: een heuse soul-cd. Niet verwonderlijk dat daarop een blazerssectie een prominente rol speelt. In Dalfsen treedt Normaal ook op met deze blazers, een groepje Belgen dat onder leiding staat van Jan de Ligt, de saxofonist die veelvuldig in actie komt met Normaal. De supertent in Dalfsen is samen met Toldijk door Normaal uitverkozen voor deze primeur die uiteindelijk ook op De Zwarte Cross nog te zien zal zijn.
Opmerkelijk: een boerenrockband die een soul-cd maakt. ,,Ach, valt best mee”, aldus Ben Jolink . ,,Soul is immers net zo’n breed begrip als pak ‘m beet blues.” Wat volgens hem betekent dat er voor de band muzikaal allerlei wegen vallen te bewandelen. ,,Van jazzy of blues-soul tot hele stevige muziek. Rode draad op de cd wordt niettemin de blazerssectie. We creëren eenheid doordat zij op alle nummers een belangrijke rol krijgen.”
Normaal bestaat intussen 37 jaar en de Veldtocht 2012 is weer begonnen. De grootste tentshow van Normaal op zaterdag 7 juli a.s. wordt een spektakel.
Erwin Nyhoff opent om 20.00 uur ,gevolgd door de Sallandse rockcoverband Sloe Gin. Daarna is de bühne voor Normaal in de oerbezetting en Normaal 2012 met daarbij de al eerder genoemde verrassende blazerssectie. De fans kunnen zich opmaken voor een show vol nostalgie en tevens kennismaken met het allernieuwste van Normaal.

De voorverkoop is in volle gang.
Als vanouds gaan de poorten en de dagkassa van het spektakel al om 19.00 uur open.
Kaarten zijn online te bestellen via www.normaaldalfsen.nl en natuurlijk bij de bekende voorverkoopadressen in en om Dalfsen.

 

SUPERTENTCONCERT : ‘Doe eens NORMAAL man’, DALFSEN
Met 2x Normaal (oude bezetting en Normaal 2012 op hoofdpodium)
Datum: zaterdag 7 juli 2012
Locatie: weiland aan de Brinkweg, Dalfsen
Terrein open: 19.00 uur, aanvang programma 20.00 uur
Kaarten: via www.normaaldalfsen.nl en voorverkoopadressen Dalfsen
Alle informatie: www.normaaldalfsen.nl
Organisatie: LOC7000

 

 
29-06-2012  

Here I am, the new Mercedes CLS Shooting Break

 

GOODWOOD (UK) - In het geniep verscheen al een foto van de nieuwe Mercedes CLS Shooting Break op internet (foto hiernaast), maar vanavond werd hij officieel gepresenteerd op het Goodwood Festival of Speed in Engeland.
De auto is 1,5 cm langer dan de vierdeurs sedan en meet enkele millimeters minder hoog. Qua laadruimte meet de Shooting Brake 590 liter. Dus geen echter transporter zoals de C Combi met neergeklapte achterbank en 1.500 liter inhoud. De Shooting Brake van Mercedes is meer een auto voor diegenen die graag gezien willen worden met een special en niet op wat centjes kijken. Mercedes noemt het een coupé-estate. De auto onderscheidt zich door de luxueuze afwerkingsmogelijkheden van de bagageruimte met hout en gepolijst aluminium.
De prijzen zijn nog niet bekend, maar dat komt ongetwijfeld voor de introductie de komende herfst. Voorlopig meldt Mercedes vijf typen motoren voor de CLS Shooting Brake. In benzine zijn dat een 306 pk V6-motor, de 4.6 V8 (408 pk) en de 525 pk krachtige 5,5 liter V8 (63 AMG). Met diesel de 2,1 liter viercilinder (204 pk) en de 3,0 liter V6 (265 pk).

Fotoreportage (5 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina