Shownieuws


Plaatsing  
 
27-05-2016  

Johhny Bolk met single ‘Heracles Europa in´

 

ALMELO – Maandag zat ‘trucker’ Johhny Bolk nog achter het stuur van de ‘platte wagen’ tijdens de huldigingsrit door Almelo met de spelers van Heracles Almelo wegens het winnen van de play offs voor Europees voetbal. Dat deed hij ook al bij de promotie van Heracles Almelo 10 jaar geleden naar de eredivisie.
Nu heeft de Almelose volkszanger echter een single uitgebracht met de titel ‘Almelo gaat Europa in’, een nummer dat al sinds de bekerfinale tussen Heracles Almelo en PSV op de plank lag, maar door het finale-verlies niet werd uitgebracht.
Trucker en zanger Johnny Bolk looft de medewerking van allen die het mogelijk maakten de single zo snel uit te brengen. Zo moest de ‘hoes’ nog worden ontworpen en de cd’s nog worden geperst en dat binnen een week. Kortom lof voor allen.
Natuurlijk wil Johnny Bolk het nummer graag zingen in een vol Heraclesstadion.  ‘Ik ben nog niet gevraagd, maar dat zou natuurlijk erg gaaf zijn. Ik ga het in elk geval voorzichtig vragen en dan zien we wel of dat kan’, zegt hij. ‘Het zou mooi zijn als de supporters mijn nummer mee kunnen zingen tegen die tijd. Op Facebook gaat het al hard. Veel mensen delen mijn bericht over de single.’ De single is onder andere in de fanshop van Heracles Almelo te koop.
Op facebook kreeg Johnny Bolk al lovende woorden maar ook kritiek vanwege het oude Heracleslogo op de ‘hoes’. ‘Ik heb de cd in de auto beluisterd en daar merkte je er niets van’, aldus de zingende trucker grijnzend.

Archief
Terug naar vorige pagina