Shownieuws


Plaatsing  
 
07-05-2012  

Zieke kinderen genieten bij Heracles Almelo–NEC


Foto: Luis Pedro, Jason Davidson en Lerin Duarte poseren met enkele kinderen.
 

ALMELO - Jens, Bo, Jort, Martijn, Ties, Dion, Larissa, Giangelo, Stijn en Mats waren door de 8 leden van skybox 7 en in samenwerking met de kinderafdeling van het ZGT Almelo, Kans voor een Kind en de Heracles Foundation uitgenodigd om de wedstrijd Heracles Almelo – N.E.C. bij te wonen. Alle kinderen mochten iemand mee nemen. Als echte VIP gasten werden zij ontvangen door Hugo Biemans (Versteeg Glas en Montage BV) en Jan ter Horst (BAM Wegen regio oost). Voordat de wedstrijd begon kon er heerlijk genoten worden van patat, frikadellen, broodjes en drinken. Nick Hengelman, Thomas Bruns en Tim Breukers kwamen voor de wedstrijd even gezellig met de gasten praten en natuurlijk werden toen al de nodige foto’s gemaakt.

Ook in de rust werden de aanwezigen allemaal heerlijk verwend met hapjes en drankjes in de warme skybox. De wedstrijd eindigde helaas in een nederlaag voor Heracles Almelo, maar dat kon de feestvreugde niet drukken. De kinderen en hun begeleiders genoten van deze bijzondere middag. Ook de gastheren genoten van de blije gezichten en de enthousiaste reacties. Na de wedstrijd kregen alle kinderen een mooie Heracles Almelo sjaal mee. Lerin Duarte, Luis Pedro en Jason Davidson kwamen ook nog op bezoek en deelden handtekeningen uit. Er werden weer mooie foto’s gemaakt.

Namens de kinderen bedanken we alle leden van skybox 7: BAM Utiliteitsbouw, Hendriksen Accountants & Adviseurs, Engberink Technische Installatie BV, Versteeg Glas en Montage BV, BAM Wegen Regio Oost, ERDO BV, PR8 Architecten en Ter Horst Woondekor Almelo BV.

Fotoreportage (1 foto's)...

 
07-05-2012  

Afterparty Heracles – NEC

 

ALMELO – Voor ‘Paparazzo’ Freek was de laatste wedstrijd in de competitie tegen NEC er eentje die hij niet wilde missen. Zo veel als het kon bezocht hij de thuiswedstrijden en zelfs de bekerfinale in de Rotterdamse Kuip tegen PSV heeft hij niet gemist dankzij Riwald Recycling die hem uitnodigde inclusief begeleiding om de reis mogelijk te maken. Zijn spierziekte ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose) is onvoorspelbaar wat ontwikkelingssnelheid betreft en hij hoopt natuurlijk ook volgend jaar nog met regelmaat in het Polman stadion aanwezig te zijn.
De spierziekte ALS is inmiddels ook wel onder het brede publiek bekend dankzij de schokkende reclames waarin o.a. oud- hockeyinternational Theodoor Doyer zijn overlijden verkondigde.
De camera vasthouden is voor ‘Paparazzo’ Freek inmiddels niet meer mogelijk, maar dankzij de begeleiders hebben we toch de beelden waar Freek aanwezig is bij het diner vooraf met een terug- en vooruitblik door voorzitter Jan Smit.
Ook werd ‘Paparazzo’ Freek bij de diverse skyboxen hartelijk ontvangen en ook werd nog even gekeken bij skybox 7 waar chronisch zieke kinderen de ‘verwendag van hun leven’ kregen dankzij de skyboxleden en de stichting Kans voor een Kind.

Fotoreportage (14 foto's)...

 
29-05-2012  

Hilariteit tijdens kruiwagenraces

 

ALMELO - Al meerdere jaren zorgt ‘uitspanning’ ’t Wetshuys voor hilariteit tijdens de kruiwagenraces, zo ook op 2e Pinksterdag. Bizarre situaties en lachwekkende momenten kon de toevallige passant meemaken als het ‘slachtoffer’ over het parcours met hindernissen in de rondte werd ‘gejaagd’.
Fotograaf Coen Mulder laat u meegenieten en 'Paparazzo' Freek had zijn rol als jurylid.
 

Fotoreportage (18 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina