Shownieuws


Plaatsing  
 
02-05-2010  

Afterparty Heracles - ADO

 

ALMELO - De Afterparty van Heracles Almelo - ADO Den Haag bruiste van de goede stemming. De Heracles-aanhang vanwege een voortreffelijk geslaagde competitie die goed werd afgesloten tegen ADO Den Haag met een 4-2 overwinning. Volvertrouwen gaat men volgende week beginnen aan de play off voor Europees voetbal uit tegen Roda JC.
De Hagenezen waren al in de goede stemming omdat men de nacompetitie om degradatie of handhaving heeft weten te ontlopen.

< Ook balsponsor Erwin Weyers was blij met de de 4-2 overwinning van Heracles Almelo op ADO Den Haag
 

Fotoreportage (35 foto's)...

 
03-05-2010  

Armeense songfestivalzangeres in Almelo

 

ALMELO – De Armeense vertegenwoordigster voor het Eurovisie Songfestival 2010 in Oslo Eva Riva deed Almelo aan. In de Armeense Kerk aan de Vriezenveensestraat trad zij op voor haar Armeense aanhang in Twente om zoveel mogelijk stemmen te krijgen tijdens het aanstaande songfestival. Zij won de Armeense vertegenwoordiging op 14 februari met het liedje ‘Apricot Stone’ en plantte daarom op het terrein van de Armeense kerk uit dankbaarheid een Abrikozenboom. Voor de enthousiaste aanhang zon zij vervolgens vier liedjes waaronder het vertegenwoordigende nummer dat zij in Oslo ten gehore zal brengen. Na een interview met radio Almelo werd nog een handtekening- en fotosessie gehouden.

Fotoreportage (21 foto's)...

 
07-05-2010  

Alvin & the Chipmunks

 

ALMELO - Na een geweldig avontuur met de chipmunks krijgen ze nu te maken met de chipheads! Beter bekend als de vrouwelijke chipmunks. Heel verwondelijk is er voor elke chipmunk een bijpassend chiphead en zo ontstaan er 3 lieve, romantische koppeltjes. Wat ze echter niet weten is dat ze tegen elkaar worden uitgespeeld. Maar wie spreekt de waarheid? En komen ze ooit weer terug bij elkaar? Wat deze wereld van speelgoed al niet teweeg kan brengen! Wederom een film die je zeker niet kan missen na deel 1!

 

Fotoreportage (8 foto's)...

 
09-05-2010  

Marco Schouten presenteerde single in Dolle Pret

  ALMELO - Zaterdag 8 mei jongstleden is de single "Te Amo Amor" van Marco Schouten gepresenteerd tijdens een Hollandse avond in partycentrum Dolle Pret te Almelo. Diverse artiesten, waaronder Bouke, Django Wagner, Pieter de Boer, Jan Keizer, Annie Schilder e.v.a., verleenden hun medewerking. Naar schatting 600 uitzinnige gasten hebben het nummer voor het eerst LIVE kunnen horen tijdens deze zeer geslaagde avond. Na afloop was menige gast dan ook zeer verbaasd dat dit wel eens een van de laatste artiestenavonden in Dolle Pret zou kunnen zijn vanwege de gemeente Almelo die onderneemster en eigenaresse Henny ter Avest het onmogelijk maken dit fantastische werk voort te zetten. Iedereen reageerde dan ook vol onbegrip en zeer verbaasd over deze gang van zaken in Nederland/Almelo.
Lees verder...

 
11-05-2010  

Andre Ekkelenkamp wint Dauwpop Actie

  HENGELO - Zanger André Ekkelenkamp uit Dalfsen mag op Hemelvaartsdag optreden op het befaamde popfestival Dauwpop in Hellendoorn. Dat werd maandagochtend bekendgemaakt in het Radio Oost programma Het Overijssels Hart. André is de winnaar geworden van een actie van RTV Oost en de organisatie van Dauwpop, waarbij artiesten konden meedingen naar een optreden op het Enge Bos Podium bij 3FM-diskjockey Giel Beelen. ‘Dat wordt lachen’, was André’s eerste reactie in de uitzending.
Lees verder...

 
12-05-2010  

Boek over Normaal bestaat 35 jaar

 

HUMMELO/LOCHEM – De Achterhoekse band Normaal bestaat donderdag precies 35 jaar. Tijdens het jubileumconcert in het Lochemse Openluchttheater - waar het in 1975 allemaal begon voor de boerenrockband - wordt het boek 'Ik zeg oeh..! 35 jaar deurdonderen' gepresenteerd. In 224 pagina’s beschrijft auteur Jan Colijn de opkomst en ontwikkeling van de dialectband, die grote invloed heeft gehad op het zelfbewustzijn van de plattelandsbevolking in het algemeen en de Achterhoekse gemeenschap in het bijzonder.
 

 
12-05-2010  

Nieuw damestrio Harten3 gelanceerd

 

Nederland heeft er sinds mei 2010 een nieuw damestrio bij. Vanaf heden is Harten3 geboren. Drie meiden die de showbizz van Nederland onveilig gaan maken. Het zijn Marga, Pauline en Edith. De laatste twee waren beide een tijdlang actief in de Alpenzusjes. En vocaal gezien ook het sterkste. Daarom zochten de twee elkaar op en vonden het tijd om hun krachten te gaan bundelen. Na het stoppen van de Alpenzusjes, viel er in Nederland een gat. Maar om nog sterker terug te komen, zochten de twee zangeressen, Marga erbij. Dit om de act in Nederland nog unieker te maken en de zalen in het land echt op z’n kop te gaan zetten.

Nieuwe single
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuw album met hoog feestgehalte en zal er snel een nieuwe singEL gelanceerd worden, een zomernummer en een après-ski nummer, beide teksten van een van de bekendste tekstschrijver in Limburg :Guus Smeets. Edith vertelt: “Met z’n drieën bruisen we van energie en dat zal het publiek ook merken.”
Op de vraag of ze nu hits uit de Alpenzusjes tijdperk gaan brengen reageren de meiden: “Misschien zullen we een aantal hits brengen, maar werken ook aan eigen nummers. We komen daarom snel met een eigen cd album om de fans het echte Harten3 geluid te laten horen.”
De hyvespagina is inmiddels al geopend www.hartendrie.hyves.nl  en binnenkort komt hun eigen website online. Kortom Nederland opgepast ‘Marga, Pauline en Edith’ zijn klaar om u een onvergetelijk feest te brengen. De meiden zijn ‘Het vuurwerk uit Nederland’.
Voor vragen: Edith 06 10448150

 
13-05-2010  

Sieneke en het Eurosongfestival

 

HENGELO - Donderdag 27 mei staat zangeres Sieneke met het liedje ‘Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie)’ in de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Oslo. Als ze daar doorheen komt, staat ze op zaterdag 29 mei in de finale. RTV Oost volgt Sieneke op de voet in deze spannende tijd. Zo is vanaf zondag 16 mei bij TV Oost een dagelijks Sieneke Journaal te zien, gemaakt in nauwe samenwerking met Omroep Gelderland.
In een serie dagelijkse reportages wordt Sieneke gevolgd terwijl ze zich in Noorwegen voorbereidt op haar optreden tijdens het Eurovisie Songfestival. Verslaggevers Maaike de Glee en René Arendsen reizen met Sieneke mee en houden de kijkers op de hoogte van het wel en wee rond de 18-jarige zangeres die ons land zal gaan vertegenwoordigen. Het Sieneke Journaal is bij TV Oost op werkdagen te zien voorafgaand aan het programma RegioNed, dat op diverse tijdstippen wordt uitgezonden. In het weekend wordt het Sieneke Journaal uitgezonden om 21.55, 22.55 en 23.55 uur. Meer informatie over de programmering van TV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl 

 
13-05-2010  

Historische motorraces Tubbergen

 

TUBBERGEN - Een slordige 250 coureurs deden tweede Pinksterdag mee aan de inmiddels traditionele historische motorraces. De rijders, allen aangesloten bij de Historische Motorsport Vereniging Nederland (HMV), reden in negen verschillende raceklassen. Tijden van vroeger herleefden op de Filartring, die alweer zes jaar op tweede pinksterdag plaats hebben. Zo was dat ook dit jaar het geval. Ook regionale oud- coureurs als Theo Bult, Henk Viscaal, Eddy Kuipers, Guus ten Thije, André Stamsnijder en Hennie Boerman haalden hun oude motoren van stal om nog even te laten zien dat men het nog niet verleerd is. Het geronk of gejank van oude motoren als de Norton Manx, NSU Sportmax, BSA, AJS, Ducati, Aermacchi, Kreidler en Jamathi deden dan ook aan vroeger denken toen Hailwood en Hoppe nog langs de Kroeseboom scheurden.

< Met dank aan Clemens Brughuis voor de fotoreportage

Fotoreportage (18 foto's)...

 
15-05-2010  

Porsche en ‘Oger by Stef´ in Enter

 

ENTER – Zo bekend als het woord Enter is in de wereld, zo wereldberoemd is ook het automerk Porsche. Bij het Porsche Service Center aan de Vonderweg 33 in Enter werden dan ook de nieuwe Porsche Cyaenne modellen Cayenne Turbo en Cayenne S. gepresenteerd.
Porsche is natuurlijk ‘hot’ en daar hoort ook de topmode bij van ‘Oger by Stef’ uit Enschede dat aan de presentatie van de nieuwe Porsche modellen een modeshow verbond. ‘Modekoning’ Oger Lusink ‘himself’ was uit Amsterdam naar Enter gekomen om zijn nieuwe ‘spring/summer’ collectie te presenteren die vanaf nu verkrijgbaar is bij ‘Oger by Stef’ aan het H.J. van Heekplein 11 in Enschede.

< AlmeloNieuws.nl was er bij en Jan Bril maakte de foto’s

 

Fotoreportage (43 foto's)...

 
17-05-2010  

Drie TMF Award nominaties voor Ilse DeLange

 

De uit Almelo afkomstige zangeres Ilse de Lange is genomineerd in de categorieën Beste Video, Beste Live Act en Beste Vrouw. Dat maakte de populaire TV- muziekzender vandaag bekend.
De TMF Awards worden op 26 juni uitgereikt tijdens een groot openlucht-festival in het Enschedese Volkspark. In twee categoriën heeft Ilse de Lange concurrentie van onder andere Anouk. Andere genomineerden zijn Alain Clark met twee nominaties, Nick & Simon, Jan Smit, Van Velzen, Nikki en de DJ's Tiësto en Armin van Buuren.

 
29-05-2010  

Jaap winnaar van X FACTOR 2010

 

HILVERSUM - Na een zinderende finale is Jaap de uiteindelijke winaar van X FACTOR. Vier spetterende optredens per persoon moest uitmaken wie het felbegeerde platencontract in de wacht zou slepen. Het publiek heeft gekozen en met deze uitslag presenteren we dan ook met trots de allereerste single van Jaap: Don't Stop Believin'. De uitslag was nihil. Jaap 51% en Maaike 50%. Maaike Vos uit Lonneker zal ondanks haar tweede plaats haar weg wel weten te vinden in de showwereld.

 
30-05-2010  

Petra Smits gekozen tot Miss Overijssel(upd)

 

ENSCHEDE – De Bornse Petra Smits is gisteravond gekozen tot Miss Overijssel 2010. De vakjury verkoos de 24-jarige UT-studente boven de andere elf kandidaten in de finale in het Enschedese Go Planet. De verkiezing werd live uitgezonden door TV Oost.

Petra Smits vond haar uitverkiezing ‘te gek’: ‘Ik was even helemaal giechelig, ik wist het niet meer, maar ben nu terug op aarde’, reageerde ze. Ze heeft nog geen idee wat haar nog gaat overkomen, nu ze doorgaat voor de verkiezing van Miss Nederland op 4 juli, ‘maar ik heb er heel veel zin in’, zei ze. Petra studeert communicatiewetenschappen en wil later iets gaan doen in de pr of marketing.

Runner-up werd de 18-jarige Ezgi Seckin uit Enschede. Zij neemt bij afwezigheid van Miss Overijssel haar taken waar.

De organisatie van de Miss Overijssel verkiezing was in handen van het organisatiebureau van Kim Kötter. De jury van Miss Overijssel 2010 bestond uit Stefan Hoven (voorzitter), zangeres Esther Pierweijer, fotograaf Willem van Walderveen, personal coach Henk Cretier en haarstylist Judith Assink.

< De foto’s zijn voor AlmeloNieuws.nl gemaakt door Clemens Brughuis en Kilian van der Zwaag

Fotoreportage (40 foto's)...

 
30-05-2010  

Eva verlaat 't Hookhoes en wordt stewardess

 

ALMELO - Eva Bosch, een van de meest populaire barkeepers van Almelo, gaat 't Hookhoes verlaten en gaat zich storten op de opleiding tot stewardess van de KLM. Een reden temeer voor de heer Henk Bonthuis om alvast een tenue voor onze Eva te regelen. Een papieren Jumbo aan het plafond maakte het plaatje compleet. De vaste gasten zwaaiden Eva uit tijdens de 'Nacht van Almelo' en wensten haar veel succes met haar nieuwe kans op Schiphol Airport.

Fotoreportage (8 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina