Shownieuws


Plaatsing  
 
01-05-2009  

Ballooning minder publiek door omstandigheden

 

ALMELO - Ondanks de trieste gebeurtenis in Apeldoorn ging de ballooning in het Schelfhorstpark door zij het aangepast en de muziekoptredens een tandje lager. Via RTV en andere media werd bijna nationaal bericht dat bijna overal de festiviteiten werden afgelast of in versoberde vorm doorgingen. Daar ondervond ook de ballooning last van zij het dat s'middags nog redelijk veel publiek aanwezig was. Officieel had de gemeente besloten om de officiële Koninginnedagfestiviteiten af te gelasten echter in overleg met de politie en ordehandhavers werd besloten de geplande concerten s'avonds door te laten gaan met helaas wat minder publiek dan verwacht, omdat menigeen al zelf had afgezien om te gaan feesten.

 
03-05-2009  

Moederdagkorting op alle geuren bij ICI Paris XL

 

ALMELO - ICI Paris XL aan de Grotestraat 62 heeft met moederdagvoor alle moeders een lekker geurtje. Met soms wel 50% korting. Dus allemaal naar I.C.I Paris, binnenkort ook sponsor van AlmeloNieuws.nl

Fotoreportage (7 foto's)...

 
09-05-2009  

Fingers on Fire wint voorronde Plankenkoorts

 

ALMELO - De Almelose/Tubbergse rockband Fingers On Fire is gisteravond winnaar geworden van de eerste voorronde van de bandwedstrijd Plankenkoorts die in cafe de Stam gehouden werd. Tijdens deze thuiswedstrijd bracht de band 5 nummers ten gehore waarvan 3 nieuwe nummers voor de eerste keer. F.O.F. streedt tegen de Enschedese punkband Roadkill 55 en de twee Duitse bands Jamboree All Stars en Shoulder Monkeyz. De jury vond de band, bestaande uit leerlingen van het OSG-Erasmus en het Noordik, gegroeid in hun performance sinds hun vorige deelname. De band zal het nu moeten opnemen tegen de winnaars van de volgende 3 voorrondes. Deze finale zal op zaterdag 13 juni plaatsvinden in ATAK in Enschede. De winnaar zal, naast diverse prijzen, op mogen treden op Geuzenpop in augustus. Drie van de bandleden kunnen nu hun eindexamens in en dan op naar de finale.

 
09-05-2009  

Moeder en dochter Miss & Mrs Perfect

 

ENSCHEDE - Moeder Sue en dochter Kate Ruinemans uit Overijssel mogen zich Miss & Mrs Perfect noemen.Het koppel wint de jurk van Monique Collignon, een rol in de Moederdag-campagne van ICI PARIS XL, een door Rodrigo Otazu speciaal ontworpen Missen-kroon ?n een Fiat Panda! Mrs & Miss Perfect waren vandaag bij ICI Paris Enschede met een speciale moederdagaktie. Kate Ruinemans zit ook nog bij de laatste 12 finalisten van de Miss Overijssel Verkiezing 2009
 

 
10-05-2009  

Lisa wint X-FACTOR

 

Lisa is de grote winnares geworden in de finale van de X-FACTOR. Rachel werd tweede en Jamal derde. Lisa kan volgens de jury een hele grote zangeres worden. Met het nummer Hallejula twijfelde niemand meer wie de winnares zou worden. Lisa (21) komt uit Wageningen, maar woont nu op kamers in Utrecht. Ze heeft momenteel geen relatie. Haar grootste voorbeeld is haar moeder, die krijgt alles voor elkaar. Lisa’s grootste fan is haar vader. Hij is altijd met muziek bezig geweest en vindt het leuk dat zijn kinderen dat nu ook doen. Hij drumt en zingt zelf ook. Ze zal een platencontract tekenen bij een bekende maatschappij.
 

 
10-05-2009  

Sevda Yibur uit Hengelo Miss Regio 2009

  ALMELO - Sevda Yibur uit Hengelo heeft zaterdag 9 mei de finale gewonnen van Miss Regio 2009. Sevda is met een lengte van 1.63 een van de echt kleine missen van deze jaarlijkse verkiezing van modellen onder de 1meter 74. Het merendeel van de missen was dit jaar onder de 1 meter 65.
Lees verder...

Fotoreportage (49 foto's)...

 
11-05-2009  

Afterparty businessclub Heracles Almelo

 

ALMELO - Voorzitter Jan Smit dankte alle aanwezigen in de businessruimte van Heracles Almelo voor hun support aan de club en de spelers in het vierde seizoen van de club in de eredivisie. Vol goede moed begint de club aan het versterken van de selectie voor het volgende seizoen.

< Voorzitter Jan Smit tijdens zijn toespraak

.

Fotoreportage (20 foto's)...

 
21-05-2009  

Dauwpop trekt 11.000 bezoekers

Bron: RTV Oost
 

HELLEDOORN - Elfduizend mensen zijn afgekomen op het popfestival 'Dauwpop' in Hellendoorn. Dauwpop is het grootste popfestival van Overijssel, elk jaar traditiegetrouw op Hemelvaartsdag. De punkband 'Nou En' uit Kampen trad als eerste op als winnaar van de wedstrijd 'Wie opent Dauwpop' 2009, in samenwerking met RTVOost. De topacts vandaag zijn Ilse de Lange, Guus Meeuwis en De Jeugd van Tegenwoordig. RTV Oost doet uitgebreid verslag van het festival, live op TV om vier, zes en 9 uur vanavond. Er is een speciaal Dauwpop Journaal om 21.15, met herhalingen om 22.15 en 23.15 uur. Radio Oost doet de hele dag door verslag van het popfestival.

< Nou En uit Kampen opende Dauwpop als winnaar van de wedstrijd 'Wie opent Dauwpop'

 
22-05-2009  

Fanhaussé in Volendamse Pegassustraat

 

VOLENDAM - Volgens een artikel in TC Tubantia is de Pegassusstraat in Volendam een ware 'boulevard of broken dreams' geworden. In de Pegassusstraat staat de villa van Jan Smit en talloze dagjesmensen togen naar de villa om er persoonlijk een brief in de bus te stoppen om zanger Jan Smit een hart onder de riem te steken nadat ene Yolanthe 'dubbelspel' speelde met een bekend voetballend 'straatschoffie' afkomstig uit Utrecht. Onze dagbesteding ziet er gelukkig anders uit, maar voor de liefhebbers van sentiment hebben we nog een tip uit de oude doos. It's over - van Roy Orbison.

 
24-05-2009  

Geen Almelose in finale Miss Overijssel

bron: Almelo's Weekblad
 

ALMELO – Helaas hebben de Almelose deelneemsters aan de Miss Overijssel verkiezingen 2009; Anouk Haakmeester, Roxanne Icin en Ellen Braxhoven, de finale niet gehaald. Toch wist het AW nog een lichtpuntje voor Almelo te ontdekken. Lees verder in het AW.

 
24-05-2009  

Harrie Tienstra presenteert 6e single CD

 

ALMELO - Fans, vrienden en familie van de Almelose zanger Harrie Tienstra togen zondagmiddag naar Restaurant Tibbe in de Mariaparochie om de presentatie van Tienstra's 6e single CD bij te wonen. Ook cultuurwethouder en amateur-artiest Bert Kuiper kwam z'n opwachting maken om een presentje te overhandigen. Stadsomroeper Reneé Coupee was weer goed voor de aankondiging en tal van collega's van Tienstra vierden het feest mee.

Fotoreportage (24 foto's)...

 
31-05-2009  

Freek zag vaderdagwens bij Split Level

 

ALMELO - Bij zijn reportages komt onze Freek nog wel eens ergens. Zo ook even bij Wieger de Vries in zijn modezaak Split Level aan de Grotestraat Zuid in Almelo. Daar zag hij toch een aantal nieuwe shirts van Cavallaro en Culture die hem wel aanspraken. Misschien met vaderdag Freek, 21 juni duurt niet zo lang meer.  

Fotoreportage (5 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina