Shownieuws


Plaatsing  
 
14-02-2015  

Metropole Orkest in zee met OAD

 

HOLTEN – Neerlands internationaal fameuze entertainment orkest Metropole gaat met OAD uit Holten in zee als vaste vervoerspartner wereldwijd. Het Metropole Orkest krijgt bovendien de beschikking over een eigen bus om de 52 musici te vervoeren als er geen vliegreis noodzakelijk is. De vervoersovereenkomst is vooralsnog aangegaan voor drie jaar.
 

Fotoreportage (1 foto's)...

 
15-02-2015  

The Tremeloes naar CSI Twente

 

GEESTEREN - De muziek van de “jeugd van toen” is populair. Radio Oost merkt dat vooral tijdens de jaarlijkse themaweken “Sweet Seventies” en “Back to the eighties” aan de hoeveelheid reacties van luisteraars. Reden temeer om aan te haken bij enkele Overijsselse muziekfeesten die de jaren zestig, zeventig en tachtig centraal zetten. De eerste daarvan is de “CSI Golden Music Night” op vrijdag 26 juni tijdens het CSI Twente in Geesteren.

Op het feestplein van het Internationale Concoursterrein in Geesteren geeft een topact uit de late sixties acte de presence: “The Tremeloes”. Deze Britse band brengt een mix van eigen hits zoals: “Here Comes my Baby”, “Silence is golden”, “Even the bad time are good”, “Do you love me”, “My little lady”, “Yellow River”, “Hello Buddy” etc. Muziek met nostalgie voor wie die tijd als tiener meemaakte, maar ook muziek om een feestje op te bouwen voor latere generaties. Waar buitenlandse bands furore maakten, was het in eigen land onder meer BZN dat niet uit de hitlijsten was weg te slaan. De band bestaat niet meer maar Jan Keizer en Anny Schilder trekken nog door het land met hun hitmix. Zonder uitzondering meezingers die ook tijdens de ”Golden Music Night” voor de nodige sfeer gaan zorgen.

Radio Oost zal in aanloop naar de “CSI Golden Music Night” de “hits van toen” de nodige aandacht geven als warming up voor het feestje. Uiteraard zorgen we ook voor acties waarbij kaarten te winnen zijn. Radio Oost heeft als voornemen aan te haken bij meerdere muziekevenementen die passen bij de omroep. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/csitwente en www.rtvoost.nl/acties.
 

Archief
Terug naar vorige pagina