Shownieuws


Plaatsing  
 
07-02-2013  

De reünie van Bar Dancing Flash

  BERGENTHEIM – Een weerzien met vele bekende gezichten moet het worden: de reünie van Bar Dancing Flash op zaterdag 2 maart bij Café Veenlust in Bergentheim. Vrijwel het hele personeel van weleer zal er bij zijn en voormalig exploitanten Jan Willem en Emely Meijer hopen veel van hun oud-bezoekers te mogen begroeten. En dat niet alleen: ook de DJ’s van weleer, Johan Brinkman, Eddy Mensink, Wim Brouwer en Stuart Henry, zijn van de partij.
Lees verder...

 
19-02-2013  

Ruben Nicolai solo in het Theaterhotel

  Entertainer Ruben Nicolai komt op 27 februari optreden in het Theaterhotel te Almelo met zijn solo theatershow de "Little Friday Show".

Bij de Little Friday Show draait het helemaal om televisie. Ruben Nicolai gebruikt zijn eigen ervaringen en de gimmicks van TV om aan het publiek duidelijk te maken hoe het er nou écht aan toe gaat achter de schermen van de TV-wereld. Schijn, vertoon, manipulatie en bovenal humor: Little Friday ontleed het medium met een knipoog.

Maar daar blijft het niet bij. Als kers op de taart maakt het publiek samen met Ruben een geheel eigen, uniek TV-programma: het summum van televisie, een award show! Uiteraard online terug te zien. Een onvergetelijke, digitale herinnering voor de bezoeker. De show is toegankelijk voor alle leeftijd en geheel persoonlijk afgestemd op het publiek: elke show is uniek, denk bijvoorbeeld aan de wilde Harlem Shake die hij met het publiek vorige week uitvoerde.

Mensen kennen je als caberetier en televisiepresentator. Waarom heb je deze theatervoorstelling gemaakt?
Ik had het idee voor Little Friday in mijn hoofd en dat kreeg ik er niet meer uit. Ik wilde graag een theatervoorstelling maken over televisie waarbij het publiek leert wat de trucs zijn van tv en waarbij we met die kennis vervolgens samen een mini-uitzending maken. Er zitten elementen van cabaret, tv presentatie en improvisatie in. Een grote smeltkroes dus dat samen een nieuw concept vormt.
Lees verder...

 
25-02-2013  

‘Paparazzo´ Freek bij Heracles-Vitesse


Ben Rienstra kwam even buurten bij 'paparazzo' Freek om te vernemen hoe het gaat.
 

ALMELO – AlmeloNieuws.nl ‘paparazzo’ Freek toog weer eens naar het Polman Stadion, deze keer om de wedstrijd Heracles Almelo tegen Vitesse Arnhem bij te wonen. Niet zoals dat vroeger struinend door de VIP-boxen ging om een mooie plaat te schieten, maar louter voor het voetbal want fotograferen zit er voor Freek niet meer in gelet op zijn progressieve spierziekte ALS.
Freek zag bibberend in de kou in ieder geval een mooie pot voetbal die helaas voor de zwart-witten verloren ging met 3-5. Ook zag hij dat de geschorste Theo Jansen gewoon tussen het volk op de tribune plaatsnam en niet tussen de VIPS, maar vooral toch ook terugdenkend aan het benefietgala van begin deze maand in de business-room van het Polman Stadion om centjes bij elkaar te harken voor onderzoek tegen ALS. Het business-volk liet zich toen van de goede kant zien en zag bovendien een bevlogen Heracles-voorzitter Jan Smit zijn veilinghamer doormidden slaan.
Zaterdag had Freek dus een nieuw exemplaar bij zich zodat Smit ook het eerstvolgende gala voor ‘Kans voor een Kind’ de ingebrachte veilingstukken kan afhameren.

Meer weten over ALS? Klik hier…

 

Fotoreportage (7 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina