Shownieuws


Plaatsing  
 
03-02-2012  

Rouge wint voorronde GP van Twente

 

ALMELO – In café De Stam te Almelo heeft de band Rouge uit Enschede de eerste voorronde van de Grote Prijs van Twente gewonnen. Rouge troefde daarbij Bad Habit uit Almelo, 300 Wishes uit Albergen en Mercy Flush uit Enschede af. Voor hen is de hoop gevestigd op een ‘wildcard’ om nog voor de finale op 11 maart a.s. in aanmerking te komen. In totaal zijn er 4 voorrondes. Donderdag 9 februari spelen in De Stam de bands Alter Ego, Carved in Gold, Temple Of Gasoline en Sixer. De aanvang is 19:30 uur, en de entree is gratis.
Elke donderdag in februari strijden 4 bands om een finaleplek, met als inzet o.a. een cheque t.w.v. € 500,- te besteden bij Guitar Center in Wierden, een podiumplek op het Geuzenpop Festival in Enschede en een optreden op het HobNob Festival in Almelo.
 

 
16-02-2012  

HobNob Festival contracteert The Animals


Met zo'n kaartje om de nek kun je ook backstage!
 

ALMELO – Als dank voor jarenlang meedenken als cultuurambtenaar van de gemeente kreeg de nieuwe directeur van de bibliotheek Gert Jan Sweep ‘iets onder de kurk’ aangeboden door het bestuur van het jaarlijkse HobNob Festival in het Schelfhorstpark.
‘Met raad en daad heeft hij ons altijd bijgestaan, ook in zijn vrije tijd en dat is wel een attentie waard’, zo verwoorde voorzitter Andries de Groot de reden voor de attentie. De blij verraste Gert Jan Sweep nam het gaarne aan en heeft thuis vast nog wel een kurkentrekker zullen we maar denken.

De organisatoren van het HobNob Festival maakten tevens gebruik van de gelegenheid al een deel van de ‘line up’ van het 7e HobNob Festibal bekend te maken.
De legendarische popgroep The Animals – House of the Rising Sun – Moke, CCC Inc en Stefany June zijn de eerst gecontracteerde acts voor het 7e HobNob festival dat op zaterdag 7 juli vrij toegankelijk in het Schelfhorstpark wordt georganiseerd.

Foto: Coen Mulder

Archief
Terug naar vorige pagina