Shownieuws


Plaatsing  
 
12-01-2013  

Ronnie Tober´s jubileumshow voor leden De Klup

 

ALMELO – Wie kent hem niet, de zanger Ronnie Tober. Geboren in Bussum in 1945 en met zijn ouders op 3-jarige leeftijd naar de VS geemigreerd om in 1963 als jonge artiest terug te keren in zijn geboorteland om daar een succesvolle carrière op te bouwen. Dit jaar viert hij zijn 50-jarig artiestenjubileum en toert hij vooral het land door met zijn jubileumshow ‘Er is niemand zoals jij’ om fans en anderen te plezieren via zijn Ronnie Tober Foundation.
Zaterdag kwam hij naar zaal Tibbe om de cliënten van De Klup en medewerkers van Soweco te plezieren. Hij werd in de show ondersteund door zanger-entertainer Erwin Fillee en zangeres Willeke D’estell en gedrieën kregen zij ‘de zaal helemaal op de kop’.
Op vrijdag 18 januari zijn er om 17.35 uur beelden te zien via Omroep Max op Nederland 2.

Fotoreportage: Jan Bril

 

Fotoreportage (29 foto's)...

 
28-01-2013  

Almelo´s duo scoort No. 1 hit in Engeland

 

ALMELO - Het nummer Rattle van de Almelose DJ-duo Bingo Players - Maarten Hoogstraten en Paul Bäumer - is in de versie van Far East Movement als nummer 1 hit de Engelse Hitlijsten ingewandeld en dat is niet meer voorkomen sinds 2 Unlimited als Nederlandse formatie de Engelse hitlijsten in de jaren ’90 bestormde. De hit werd op YouTube al meer dan 20 miljoen keer bekeken in meerdere versies van diverse personen die diverse videoclips toevoegden.

Kijk hier naar de meestbekeken clip en klik hier voor de de originele mix.
 

Archief
Terug naar vorige pagina