Shownieuws


Plaatsing  
 
02-01-2009  

TROS Mega Award 2008 voor Ilse de Lange

 

ALMELO - De TROS Mega Award 2008 werd donderdagavond uitgereikt aan Ilse de Lange. De zangeres kreeg de Award uit handen van 3FM-dj Bart Arens tijdens de uitzending van de Mega Top 100.
Ilse de Lange troefde met de uitverkiezing medegenomineerden VanVelzen en Kane af. Sinds 1995 wordt de TROS Mega Award uitgereikt aan de populairste artiest volgens de luisteraars van 3FM.

 
08-01-2009  

Talkshow Frits en Barbara Barend

 

AMSTERDAM - Frits Barend en zijn dochter Barbara krijgen vanaf 11 januari een wekelijkse talkshow op tv-zender Het Gesprek. In Barend & Barend nemen vader en dochter wekelijks het nieuws door met gasten uit de wereld van de politiek, sport, cultuur, economie en wetenschap. Het programma wordt op zondag van 20.15 tot 21.00 uur uitgezonden.

 
10-01-2009  

Paul de Leeuw wint

 

AMSTERDAM - RTL BOULEVARD. Geenstijl is het niet geworden, ook Peter R. de Vries greep naast de prijs. Ondanks dat deze twee de gedoodverfde winnaars waren ging Paul de Leeuw met de prijs naar huis. De top drie die door het publiek werd gekozen, bestonden zoals verwacht uit de Joran-ontmaskering, het Ella Vogelaar filmpje en het moment waarin Paul de Leeuw dwars door studio door een kandidaat wordt achternagezeten omdat ze vindt dat Paul op de koets moet.
De jury laat ook weten dat ze toch liever een ander filmpje in de top drie hadden gezien, zo vertelde Anita Witzier dat ze het jammer vond dat het filmpje met de moskee er niet in zat.

 
14-01-2009  

Aids-benefit festival in Atak

 

Red Ribbon Rock 13-01-09

Roodkapje gevonden, DeWolff ook gesignaleerd.

Afgelopen week kon er op redribbonrock.nl gestemd worden op één van de laatste tien meisjes die in de race waren om de nieuwe mascotte voor Red Ribbon Rock 2009 te worden.
Red Ribbon Rock is het jaarlijks terugkerende Aids benefiet festival dat gehouden wordt in het Enschedese Poppodium Atak.

En dat er gestemd werd hebben we geweten! Heel veel mensen hebben via de website laten weten wie hun favoriet was. Alle stemmen zijn inmiddels geteld en daarom presenteren wij u met trots de Roodkapje van 2009: De 21 jarige Sanne Roffel uit Drachten.

Binnenkort wordt Sanne door topfotograaf Evert Thiry uitgenodigd voor een fotoshoot en zal ze als Roodkapje pronken op de Red Ribbon Rock posters en flyers.

Onze nieuwe Roodkapje kan tijdens Red Ribbon Rock maar beter op haar hoede zijn want DeWolff is ook uitgenodigd! Deze jonge honden met een gemiddelde leeftijd van 16 jaar slepen je vrijwillig of niet mee terug naar de sixties en de seventies. De jongen van DeWolff hebben goed geluisterd naar de muziek van o.a. the Cream, Led Zeppelin en Deep Purle.

DeWolff wordt momenteel grijsgedraaid op 3FM en Kink FM. Tevens hebben ze de studio van De Wereld Draait Door en de grote zaal van Paradiso al he-le-maal plat gespeeld. Nog voor ze Pinkpop gaan aandoen zal eerst Enschede zich klaar maken voor een indrukwekkende show van dé Rocksensatie van dit moment!

http://www.redribbonrock.nl  
http://www.atak.nl  
http://www.evert-thiry.com  

 
19-01-2009  

Elton John wil Amy op zijn feest

 

Pianist en zanger Elton John vraagt niet snel iemand om op de treden op zijn exclusieve feestjes. Maar nu heeft hij Amy Winehouse gevraagd om op zijn Academy Awards te komen zingen als eregast. Hij vindt Amy een van de beste artiesten die hij ooit heeft gezien en zet alles op alles haar binnen te halen. Voorgaande optredens op zijn jaarlijkse Oscar-feest, om geld in te zamelen voor de Elton John AIDS Foundation, werden verzorgd door Mary J. Blige and James Blunt.

 
25-01-2009  

Afterparty Heracles Almelo - FC Twente 1-2

 

ALMELO - Papparazzi Freek struinde weer door de business-ruimte van Heracles Almelo en legde velen vast op de gevoelige plaat.

Fotoreportage (31 foto's)...

 
28-01-2009  

Ilse de Lange naar bevrijdingsfestival Zwolle

 

ZWOLLE - Op 5 mei tijdens het bevrijdingsfestival Zwolle treden op Miss Montreal, Ilse de Lange, Bertolf en Voicst. De Zwolse 'rapper' Typhoon gaat op die dag zelfs per helicopter meerdere festivals af.
Naast optredens van bands is er ook veel aandacht voor cultuur. Het slotoptreden wordt dit jaar gedaan door Guus Meuwis.

Vorig jaar werd het festival door 140000 mensen bezocht. De organisatie verwacht dit jaar dat aantal te zullen evenaren.

Archief
Terug naar vorige pagina