Persberichten
Persberichten graag sturen als Wordbestand aan: redactie@almelonieuws.nl
Meegeleverde foto's als bijlage meesturen a.u.b.


Plaatsing  
 
24-05-2019  

Line-up Twentse Lente Festival 2019

 

ALMELO – Het Twentse Lente Festival biedt regionale toppers een podium samen met professionals op het gebied van muziek, dans, poëzie, theater, cabaret en literatuur. Kortom Almelo als broedplaats en springplank voor regionaal talent.
Het 3 dagen durende Twentse Lente Festival in de Almelose binnenstad is gratis toegankelijk.
Meer info: twentselente.nl

Café België

Op het podium bij Café België treedt zaterdagavond om 22.30 uur The Spurs op als afsluiter van dag 2 van het 3-daagse festival. De Almelose band werd al opgericht in de jaren ’60 van de vorige eeuw en bestond toen uit Bert Bokhove (bas & zang), Roelof Michel (zang en gitaar), Egbert Reinders (zang en gitaar), Henk de Roo (drums), Klaas Schipper (gitaar) en zangeres Sonja de Vries die destijds door producer Peter Koelewijn al eens onder de arm genomen werd om als 'Penny Wilson' een single op te nemen.

Tegenwoordig is de band ‘gebouwd’ rondom leadzanger Reint Kram die in die jaren ook al aan de weg timmerde binnen het Almelose rock- en beatwereldje.  Met zijn karakteristieke stem en het muzikale kunnen van de huidige bandleden Ludwig Lemans (gitaar en zang), Fred Bonthuis (drums) en Richard Martherus (basgitaar) staat dat garant voor een onvervalst avondje sixties met invloeden van o.a. The Beatles, Cream, The Byrds, The Rolling Stones, The Troggs en vele andere goldies.
‘Kieken kost niks, ’t zoepen wa!

België - Popquizz: zondag 26 mei aanvang 20.00 uur

Archief
Terug naar vorige pagina