Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
02-04-2020  

LAS wil digitaal vergaderen i.v.m. Covid19

 

ALMELO - Fractievoorzitter Louis Kampman (Lokaal. Almelo Samen) kapittelt in een 'Open Brief' het Presidium van de gemeenteraad over de geplande fysieke raadsvergadering op 7 april a.s. Volgens Kampman houdt het Presidium onvoldoende rekening met raadsleden die in de hoog risicogroep vallen bij mogelijke besmettingen met de heersende pandemie Covid19. Ook zou de agenda geminimaliseerd moeten worden met de meest dringende onderwerpen. Kampman dringt tevens aan op digitaal vergaderen waarvoor het kabinet Rutte III een noodwet heeft aangekondigd en naar verwacht op 7 april a.s. in de Eerste Kamer zal worden bekrachtigd evenals de diverse budgetoverschijdingen i.v.m. het bestrijden van het Coronavirus en de economische gevolgen daarvan.

Lees verder in De Roskam


Open Brief LAS over fysiek vergaderen en Covid19

Fotoreportage (1 foto's)...

 
14-04-2020  

Botsing eindigt in het weiland

 

VRIEZENVEEN – Op de kruising Oostermaatweg-Horstweg in het buitengebied van Vriezenveen, benoorden Almelo, kwamen vanmorgen twee automobilisten met elkaar in botsing. Daarbij raakte een der bestuurders gewond, zodat deze naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.
De kruising Oostermaatweg-Horstweg is vaker in het nieuws vanwege ongevallen, maar deze keer ontstond wel een behoorlijke ravage. Het bedrijfsbusje, waarin de jarige bestuurder ongedeerd bleef, sloeg door de botsing over de kop en eindigde in het naastgelegen weiland, ondertussen een spoor van schilders-attributen achter zich latend.
Beide voertuigen moesten door bergingsbedrijf Wolves worden afgevoerd.

Fotoreportage: Alwin Winkel Fotografie
 

Fotoreportage (6 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina