Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
05-09-2008  

“Welcome to the Jungle”

 

Dit beroemde nummer van de rockband Guns N’Roses heeft betrekking op de vergunningen die door “oppermachtige” ambtenaren vanuit de ivoren toren aan het Stadhuisplein 1 worden uitgegeven aan de hardwerkende horecaondernemers van onze Aa-Stad.
Het is zo’n wazige toestand van regels en eisen dat een normaal mens er al niet meer uitkomt ????
Waartoe dit geleid heeft weten wij allemaal , dus laten we dit voor de toekomst voorkomen !!!!
Voor leningen m.b.t. financierringen van horecaondernemingen kan men tegenwoordig ook al bij komkommerkwekers en malafide “Oostblokkers” terecht ????
Doordat de Zoo zijn deuren moest sluiten (helaas), was het management van Waagplein1 er als de kippen bij de DJ’s van deze zaak in te lijven met als gevolg topmuziek On the First Floor !!!!
Gelukkig heeft Ruudje de J. zijn vaste DJ n.l. Bertje S. doch helaas als hij draait heeft 80 % van het luisterend publiek zijn iPod op (citaat W.B.).
Op zondag 14 september organiseert het Wetshuys zijn 3de Kruiwagenrace met hopelijk veel “prominente” teams aan de start (opgeven met 2 personen per team).
Wacht niet af en geef u op voor dit hilarisch evenement bij de bar van dit mooie etablissement,
u zult er geen spijt van hebben aangezien de te winnen prijzen aanzienlijk zijn.


Almelo House is met een redelijk succes gestart op de 1ste kermisdag, naar schatting 400 personen woonden de Vipavond bij, wat voor verbetering vatbaar is.
Maar de Almelose bevolking kijkt eerst weer de kat uit de bekende boom, en heeft niet zoveel over voor een avond vertier, met iets lagere viparrangementen en een kleinere entreeprijs was het misschien voller geweest, volgend jaar beter, maar wel mee doorgaan aangezien Hengelo en Enschede weer achter het net vissen !!!!
De heer Henk B. en Ome Jan zwaaien sinds kort de scepter in de keuken van de business van Heracles, uiteraard onder de bezielende leiding van Xandrine van W., zodat kwaliteit en kwantiteit
gegarandeerd is, en na de 1ste wedstrijd van de zwart witte brigade is er ook hoop dat niet elk jaar de stress van het “degradatiespook” door het Polman waart ????
Na de kermis en de prachtige Profronde zijn de grote evenementen even achter de rug en is het even stil in het Almelose, maar ja het kan ook niet altijd Partytime zijn want dat houden we gewoon niet vol ????


Tot slot nog even een wijze spreuk:


“As oewn moat oewn vieaand wördt, blif hee dat leavenslaank”

“uw kroegdier”

“Friedrich”

Archief
Terug naar vorige pagina