Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
24-08-2011  

“Mark Rutte & Bomenhaters”

 

Na vele fotosessies met onze minister president in onze mooi Twente land, vond logistiek ondernemer in ” ruste” Henk B. dat een bezoek aan de ‘Paparazzo van Almelo’ nodig was om hem op te peppen i.v.m. zijn ernstige ziekte. Dit onverwachte bezoek van onze minister president Mark Rutte overviel ons zozeer dat er veel emoties los kwamen.
Vele positieve reactie´s deden mij goed om verder positief in het leven te staan, al is het ziektebeeld niet hoopgevend.

Verder met de crime aan de Kolthofsingel waar bomenhaters en dierenhaters elkaar gevonden hebben, ga zo door met kappen en cocktailkeutels en gij zult er veel vriendelijke buren bij krijgen!!!



Onze voormalige trainer Gertjan V. is het boerenwerk nog niet verleerd zoals wij vernamen via Voetbal International. Zijn omgang met de riek dwong respect af bij de onderhoudsploeg van AZ.

Heracles gaat op de Franse tour door een jeugdige adonis te laten meetrainen in het Polman, hopelijk neemt hij nog een paar schonen mee van de Cote d´Azur.

Een nieuw stadion komt eraan in Almelo, waar 15000 bezoekers zich kunnen vergapen aan de onnavolgbare combinatie´s van onze helden op het prachtige kunstgras van onze hoofdsponsor Ten Cate. Geen afgelastingen bij slecht weer, geen onbespeelbare velden in de 2e helft van de competitie, etc. etc.
Wel even diverse offertes van staalboeren opvragen om ongelukken te voorkomen en aanstellen van 2 veiligheidmanagers zou geen overbodige luxe zijn!!!

Suppen is de watersport van de toekomst, deze spectaculaire sport kan overal beoefent worden en wordt door Mistral Nederland op de kaart gezet. Met topman Ado H. aan het roer wordt dit zeker een succes, alleen zijn humeur hangt af van de resultaten van de voetballers uit 020 en dat was deze week dus ver beneden peil na het geweldige resultaat in Venlo.

De Profronde komt er weer aan en heeft een spectaculair startveld met als hoogtepunt prikkeldraad Johnny, Greipel de reus uit de Heimat, Sanchez de bergkoning, onze eigen Robbie Ruigh en last but not least Bram Tankink die zelfs binnen een week voor de 2e keer naar Almelo komt.
Allemaal vrijdagavond naar de binnenstad voor dit prachtige evenement.

Tot slot nog even dit:

”Leu dee niks te zeggen hebt proat vaak ´t meest”

Uw Kroegdier

“Friedrich”

Archief
Terug naar vorige pagina