Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
25-06-2008  

“Windmolens & Haringparty´s”

 

De windenergie is een hot item de laatste jaren, maar het laatste nieuws is wel heel opvallend, aangezien de heer Henk B. met het verhaal kwam dat hij voor een prikkie van € 6000 euro per windmolen het gehele windmolenpark in de Noordzee gaat voorzien van elektromotoren, geen wind meer nodig dus ????
De haringparty’s zitten er weer op en velen deden zich tegoed aan deze delicatesse uit de Noordzee en omstreken vooral bij Het Hookhoes waren de visjes van uitzonderlijke kwaliteit. Helaas mochten wij niet aanwezig zijn bij de party in de Waag waar het “bobo” gehalte de overhand had, maar een geluk hadden ze dezelfde visboer als bij Het Hookhoes !!!!
Het gijzelingsdrama hield Almelo in zijn greep na de onthutsende gebeurtenissen op het Waagplein en Stadhuisplein met als gevolg de gijzeling van onze “geliefde” wethouder Kuiper en medewerkers. Meerdere malen heb ik onze wethouder op de korrel genomen in mijn column doch dit keer moet ik hem complimenteren met zij tact en kennis bij het oplossen van deze moeilijke zaak. Zonder zijn sterke optreden en overredingskracht was de zaak misschien heel anders afgelopen.
Onze jongens in het Tirolerland speelden de sterren van hemel in de groepsfase, maar toen het erop aankwam vielen ze genadeloos door de mand van onze Guus Geluk uit Varseveld.

Helaas voor de vele horecagelegenheden in onze Aa-stad waar zelfs tribunes werden gebouwd voor de Oranjefans om zo samen met een potje bier in de hand in saamhorigheid de resultaten van onze “vedetten” op groot scherm te volgen, op naar 2010 dan maar !!!!
Nu bekend is geworden dat de Overijsselaar de hardst snurkt van heel Nederland en de decibellen door de Twentse slaapkamers vliegen moet ik mijn eega toch een compliment geven.
Jarenlang moet zij mijn zaagmethode aanhoren wat meestal het gevolg is van een paar glazen alcohol, maar ja het is zo lekker !!!!
Verder geef ik u door dat u de agenda van onze site goed in de gaten moet houden m.b.t. de aankomende evenementen met als slotstuk van deze maand het beachvoetbaltoernooi van het Waagplein op 29/06/2008 met vele “prominenten” aan de start .

Tot slot nog even deze:

“De ideale echtgenoot is hij die begrijpt wat zijn vrouw niet zegt”

“uw kroegdier”

“Friedrich”

Archief
Terug naar vorige pagina