Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
01-04-2008  

“Boer Frans & Paparazzi”

 

Nadat hij al was gesignaleerd bij het AOC College te Almelo om zijn agrarische vakbroeders te ontmoeten die op punt te stonden te vertrekken naar Zambia, was ik vrijdag 28/03 aan de beurt om hoogpersoonlijk de “beroemdste” agrariër van Nederland te ontmoeten bij de finale van de Miss Overijssel Verkiezingen 2008 te Hardenberg in het Poppodium.

De ontmoeting met Frans uut de Lutte was zeer ontspannen, met een biertje in de hand en de mooiste vrouwen op de catwalk kan het nog beter ????
Onze geluidsman Martin S. is de laatste tijd zo vergeetachtig dat hij de koffiemelk voor  yoghurt
verwisselde, na het drinken van een halve beker had hij het door dat het nog geen koffietijd was.
Mijn “functie” bij onze stichting Almelo Nieuws wordt steeds groter nu ik als paparazzi fotograaf de businessclub van Heracles onveilig maak, levert dit soms mooie plaatjes op van ontspannen & gespannen ondernemers voor-en na de wedstrijd. De uitreiking van de cd van de Heeren van Almelo liep bijna uit op een fiasco aangezien de preses van Heracles de heer Jan S. niet bereid was het kleinood aan deze succesvolle groep uit te reiken.
Deze hautaine actie draagt niet bij aan de laagdrempelige gevoel wat onze zwart witte brigade bij de bevolking heeft, gelukkig nam Nico Jan H. de honneurs waar zodat het toch nog goed kwam, het is tijd voor een nieuwe voorzittersverkiezing ????

Deze week hoopt de Waag zijn nieuwe terras te presenteren, er zal dan eindelijk en plek gecreëerd worden waar wij trots op kunnen zijn, na 2 jaar kommer en kwel van slechte bekabeling en waaibomenhouten stoeltjes waren wij er wel aan toe !!!!
Miss Regio presenteert zaterdag een show in het Danspaleis van de heer Elkerbout  waar de kenners hun vingers bij aflikken,  Deze tegenhanger van de Miss Overijssel liet lang niets van zich horen maar vecht zich terug in de markt van Missen & Models, veel succes vanavond je zul het nodig hebben !!!!

 
Uw “Paparazzi” man gaat u weer verlaten richting spanning & vertier:
 
“Achter elke succesvolle man, staat een stomverbaasde schoonmoeder”
 
 
“uw kroegdier”
 
“Friedrich”

Archief
Terug naar vorige pagina