Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
22-01-2014  

Servais Knaven ambassadeur van Tour du ALS

 

Stichting Tour du ALS meldt vol trots dat Servais Knaven zich als ambassadeur van het evenement in gaat zetten in de strijd tegen ALS.

Na een succesvolle wielercarrière is Servais zeer actief gebleven als ploegleider van team SKY. De ploeg die de afgelopen 2 jaar prachtige Tour de France overwinningen behaalde met Bradley Wiggins en Chris Froome. Daarnaast zet Servais zich graag in voor het goede doel. Servais Knaven (42) werd in 2008 benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau voor zijn verdienste en inzet als Topsporter. Hij is getrouwd en heeft 4 dochters.

Knaven: “Zelf kwam ik een aantal jaar geleden voor het eerst in ‘aanraking’ met ALS. De vader van de beste vriendin van mijn vrouw had deze verschrikkelijke ziekte. Ik was vooral geschokt door de snelheid van de ziekte en dat er (nog) niks tegen te doen is. Dat moet veranderen! Als ambassadeur van Tour du ALS hoop ik een steentje bij te kunnen dragen.”

Tour du ALS genereert door middel van het organiseren van een sportief evenement financiële middelen voor de strijd tegen de genadeloze ziekt ALS. Op 30 mei 2014 vindt editie 3 plaats. Ook ALS patiënten beklimmen dan de Mont Ventoux.
Inschrijven om deel te nemen aan dit fantastische evenement kan nog tot en met 28 februari 2014, want alleen “Samen trappen we ALS de wereld uit!”.

Knaven: “De Tour du ALS wordt gehouden op de meest heroïsche berg ter wereld: De Mont Ventoux. Een berg waarop heel wat edities van de Tour de France zijn beslist. Beginnend in het bos en eindigend op de maan! Wat is er nu mooier dan deze berg 1, 2 of 3 keer op te fietsen, jezelf te overtreffen en weten dat je met jouw inzet meehelpt aan de strijd tegen ALS?”

Volg Servais zijn voorbeeld en schrijf je nu in!

“Doe mee op 30 mei en trap ALS de wereld uit!”
 

Archief
Terug naar vorige pagina