De laatste nieuwsberichten via NIEUWSSPION


Plaatsing  
 
09-10-2012  

Ontdek de geheimen van vitale hondenvoeding!

 

Vraag gratis het e-book “Voed De Hond Vitaal en Gezond!” aan en ontdek de geheimen van Vitale Hondenvoeding. In dit e-book onthult de schrijver, Bert Tijhoff, kennis die iedere hondenliefhebber eigenlijk zou moeten weten voor de vitale verzorging van zijn of haar hond. Daarom stelt Bert dit e-book nu gratis beschikbaar op zijn site www.voeddehondvitaalengezond.nl.
In het e-book “Voed De Hond Vitaal en Gezond!” heeft Bert zijn opgedane kennis verwerkt voor degenen die net als hij het beste voor hun hond willen hebben. Zijn zoektocht naar vitaal hondenvoer begon 7 jaar geleden toen hij zijn eerste Benner Sennen pup kreeg.
“Ik ben zelf heel bewust met voeding en gezondheid bezig en wil daarom ook het beste voor mijn trouwe makker.” aldus Bert. “Maar toen ik opzoek ging naar Vitaal Voer, stuitte ik op een woud van termen, stoffen, ingrediënten, beweringen en meer. De ene fabrikant beloofd nog meer dan de andere…”
Ja, ja, goede reclame doet verkopen. Maar is het ook echt zo? Niet dus! Bij nader onderzoek blijkt dat in de meerderheid van de hondenvoeders stoffen zitten die ongezond tot zelfs zeer schadelijk zijn. Ze dragen niet bij aan de gezondheid van je hond op lange termijn.
Maar je hond wordt er ook niet direct ziek van. Als dat zo was, was het natuurlijk simpel. Nee, het is een sluipend proces van de opslag van gifstoffen in het lichaam van de hond bijvoorbeeld.
Bert ontdekte dat ruim 90% van de vacht en huidproblemen voedingsgerelateerd zijn. De huid fungeert als een extra orgaan om afvalstoffen af te voeren, wanneer de organen die er voor bedoeld zijn dit niet meer kunnen! Dit gaat dan gepaard met jeuk, continue verharing, rode plekjes, bultjes, etc.
Gelukkig blijken veel van deze problemen op te lossen door over te stappen op een voer dat niet belast is met deze belastende stoffen. Het lichaam van de hond moet zich natuurlijk nog wel ontdoen van de opgebouwde gifstoffen, maar meestal ken je na een maand of 2 je hond niet weer.
Belastende stoffen die wat Bert betreft niet in hondenvoer thuis horen, zijn stoffen als chemische anti-oxidanten (BHA, BHT en meer), chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, soja (85% van de soja is genetisch gemanipuleerd) GMO, kadavermeel, en meer.
Eén van zijn meest recente ontdekkingen zijn de mogelijke problemen die het gevolg zijn van een teveel aan granen in het voer. Wanneer je voer gaat analyseren staat het vaak heel ver af van wat de wolf eet. Om een goed beeld te krijgen wat goed voor je hond is, kun je het beste naar de wolf kijken. Het maagdarmstelsel van de hond is gelijk aan die van de wolf.
Een wolf is een carnivoor en eet naast voornamelijk vlees ook groente en fruit. Graan en dan met name de graankorrel zie je echter niet of nauwelijks op het menu van de wolf. Moderne hondenvoeders worden er echter vaak mee volgestopt. Regelmatig is het percentage graan hoger dan het percentage vlees. En dat is niet natuurlijk. Daar komt bij dat de moderne granen anders zijn dan de oergranen. En de meest gebruikte granen bevatten gluten. En net bij mensen blijken veel honden ook gevoelig te zijn voor gluten.
Vitaal Voer Score Checklist
Op basis van mijn opgedane kennis en ervaring heeft hij het e-book “Voed De Hond Vitaal en Gezond!” geschreven. In dit e-book staat ook de Vitaal Voer Score Check die hij heeft ontwikkeld. Aan de hand van een aantal parameters kun je zo heel snel zien of een voeder geschikt is of niet.
Met dit e-book wil hij je graag helpen vitaal voer voor je trouwe makker te vinden, zodat jullie samen in goede vitaliteit van elkaar kunnen genieten.
Het e-book en de Hondenvoer Vitaliteit Score kun je gratis aanvragen op www.voeddehondvitaalengezond.nl
 


Voed de hond vitaal en gezond (versie 5 in pdf)

 
28-10-2012  

Steve Jobs Venus te water bij De Vries Jachtbouw

 

AALSMEER – Apple-oprichter Steve Jobs heeft het niet meer mogen meemaken hoe zijn nieuwe jacht Venus te water werd gelaten. Er werd heel geheimzinnig over gedaan bij Koninklijke De Vries Jachtbouw in Aalsmeer, maar zondag was het dan zo ver en ging de Venus te water. De Venus was door Steve Jobs zelf ontworpen met behulp van topdesigner Philippe Starck. Ook enkele Almeloërs hebben meer dan een jaar meegewerkt aan het tot stand komen van het jacht dat zo’n 80 meter lang is.
Zaterdag was er al een groots feest op de werf met zo’n 3000 genodigden, waaronder de harde werkers en natuurlijk was weduwe Laurene en haar kinderen Reed, Erin en Eve er bij aanwezig. Voor alle genodigden was er een presentje.
Nog enkele weken blijft de Venus op de werf liggen om daarna in Rotterdam nog enkele maanden de finishing touch van het interieur te ondergaan voordat de Venus per vrachtschip naar Amerika wordt overgebracht.

<<
De Venus kan overigens met behulp van zeven 27-inch Imacs worden bestuurd, want er zijn heel wat Apple-applicaties in het schip verwerkt.

Steve Jobs wilde met zijn familie over de wereldzeeën varen, maar de ziekte kanker haalde hem in. Tijdens de bouw was hij herhaaldelijk bij De Vries Jachtbouw op bezoek om de vorderingen te bekijken en ook was hij regelmatig in Rotterdam voor behandeling van zijn ziekte. Het heeft niet mogen baten. Jobs zelf, kan van zijn troetel-ontwerp niet meer genieten.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina