De laatste nieuwsberichten via NIEUWSSPION


Plaatsing  
 
09-06-2016  

V&D maakt doorstart als webwinkel


v.l.n.r.: Roland Kahn, Jaco Scheffers en Ronald van Zetten
 

AMSTERDAM – De bijna 120 jaar oude merknaam V&D keert wellicht terug in de winkelstraten. Topretailers Roland Kahn, Ronald van Zetten en Jaco Scheffers hebben de merknaam V&D (Vroom & Dreesmann) en subnamen als Liv, Schoolcampus, Soho en Prijzencircus gekocht van de curator in het faillissement van V&D.
Roland Kahn, oprichter van CoolCat,  deed al eerder een poging om V&D als ‘running concern’ over te nemen maar vastgoedeigenaren van de V&D-winkels werkten niet mee. Samen met vennoot Jaco Scheffers bezit hij naast Coolcat o.a. America Today, Sapph en MS Mode, Coolcat Investments en de holding Hollandse Hoogte.
Ronald van Zetten wordt de man die het nieuwe V&D moet gaan leiden. Hij heeft de nodige ervaring via o.a. AH en als oud- topman van HEMA.
Prioriteit bij de herontwikkeling van V&D als retailer is de verkoop via de webwinkel op internet. De bekende merknamen en artikelen moeten al snel weer in de verkoop. ‘In overleg met de oude leveranciers moet dat lukken’, meent het drietal topretailers.
Een terugkeer in de winkelstraat in modernere vorm wordt zeker niet uitgesloten. Vooral als de onlineverkoop van het nieuwe V&D een succes wordt.

Archief
Terug naar vorige pagina