De laatste nieuwsberichten via NIEUWSSPION


Plaatsing  
 
09-06-2012  

Brinkman samen met TROTS verkiezing in

 

DEN HAAG – Hero Brinkman gaat samen met Trots op Nederland de verkiezing in, meldt NRC. Dat is zaterdag bekend gemaakt. De geboortige Almeloër Hero Brinkman ontkende een dag eerder nog, maar dat veranderde een dag later. Onder welke naam de ex- PVV’er en de restanten van Rita Verdonk’s TROTS deelneemt is nog niet bekend. Wel wordt een nieuwe naam gesuggereerd. Brinkman wordt als partijleider genoemd en wil het rechtse segment onder de kiezers bedienen.
 

 
14-06-2012  

Duitse auto´s gaan in vlammen op

 

RAALTE / BIDDINGHUIZEN – Op het platteland zijn kennelijk nog bekrompen geesten die de nederlaag van een falend Nederlands elftal tegen onze goed voetballende oosterburen niet konden verkroppen. In Raalte werden na de wedstrijd tegen de ‘Manschaft’ bij de Tulip Inn van vier Duitse auto’s de banden lek geprikt en in het Friese Biddinghuizen ging het nog gekker. Daar gingen drie auto’s met een Duits kenteken in vlammen op, op een parkeerplaats bij een camping.
De politie rekent er volgens zeggen op dat dit uit frustratie is gebeurd. De politie moet niet ergens op rekenen, maar de daders opsporen en inrekenen.

Archief
Terug naar vorige pagina