De laatste nieuwsberichten via NIEUWSSPION


Plaatsing  
 
01-06-2009  

VVD zakt en zakt en zakt…

 

RIJSWIJK - Het gaat niet goed met de VVD. Het vertrouwen onder de kiezers is danig tanende. Het vertrek van Wilders en Verdonk kostte al de nodige potentiële kiezers en ook het bespelen van de publieke opinie door Wilders lokt meer en meer aanhangers weg bij andere partijen zo ook bij de VVD.
De onhandige uitlatingen van partijleider Mark Rutte over de vrijheid van meningsuiting lijkt de positie van de VVD helemaal de das om te doen. In de laatste peiling van Maurice de Hond komt de VVD slechts op 12 zetels en krijgt Rutte nog maar een 5,4 voor zijn functioneren, de stellingname tegen de mening van Rutte van partijgenoot en EU-lijsttrekker van Baalen ten spijt. Een slecht resultaat bij de EU-parlementsverkiezing op 4 juni kan dan ook op het conto van Mark Rutte geschreven worden.

 
19-06-2009  

Consuvereniging vindt Essentbonus belachelijk

 

De consumentenvereniging United Consumers vindt de bonus voor medewerkers van Essent belachelijk.

De vereniging zegt dat het geld naar de klanten moet en denkt dat de actie veel klanten zal kosten. Essent geeft alle medewerkers een eenmalige bonus van maximaal 5000 euro als de overname van het energiebedrijf door het Duitse RWE een feit is. Essent zegt deze manier de inzet van het personeel te willen waarderen.
 

Archief
Terug naar vorige pagina