Politiek nieuws


Plaatsing  
 
02-10-2018  

D66 stelt vragen over reorganisatie Stadhuis

  ALMELO - Er bestaat onrust binnen het ambtelijk apparaat van de gemeente Almelo. Dit naar aanleiding van een reorganisatietraject dat in 2017 werd ingezet onder leiding van gemeentesecretaris Frederik van Ardenne. De ondernemingsraad trok al eerder schriftelijk aan de bel. Zo wordt gesteld dat de organisatie meer bezig is met zichzelf dan met de doelstelling meer de stad in te gaan voor waarneming en verbetering van contacten. De conclusie van de or luidt dat het niet soepel verloopt en dat er geen vertrouwen en draagvlak meer is maar dat men gelaten alles over zich heen laat komen. Ook zouden medewerkers hun heil elders zoeken. Volgens de voorzitter van de or zijn de zorgen over de continu├»teit van de organisatie zelfs groeiende.
Eerder dit jaar voorkwam de gemeenteraad nog dat de ingenieursafdeling en de afdeling groen buitenshuis zou worden geplaatst. Lokaal Almelo Samen (LAS) maakte daar in verkiezingstijd nog een heikel punt van.

D66 heeft nu de nodige vragen...

Lees verder...

 
10-10-2018  

Breng uw idee tot leven op de motiemarkt

 

ALMELO - Heeft u een mening waar de politiek iets mee moet doen? Een idee over hoe het anders kan in Almelo? Kom dan dinsdagavond 16 oktober naar het stadhuis en presenteer uw plan aan de gemeenteraad tijdens de motiemarkt.

De motiemarkt is van 19.00 tot 21.00 uur in het stadhuis. U bent ook welkom als u zelf geen idee presenteert maar met de raadsleden wil praten.

Aanmelden
Aanmelden kan via raadsgriffie@almelo.nl. Eerst meer weten over de motiemarkt? Bel Hans Radstaak (06- 28 29 86 09) of Meriam Lutjann (06-25 70 79 82) van de griffie.

Archief
Terug naar vorige pagina