Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
02-07-2019  

Tafelronde 175 acteert voor Kans voor een Kind

Feestelijk 30 jarig bestaan met 30 vrijkaarten voor Avonturenpark

De leden van Round Table 175 in feestelijk ornaat voor Kans voor een Kind
 

HELLENDOORN - Ter ere van het 30 jarig bestaan bracht De Tafelronde 175 Hellendoorn/Nijverdal onlangs wederom een bezoek aan de locatie waar het 30 jaar geleden allemaal begon, namelijk bij ‘Avonturenpark Hellendoorn’. Op 8 april 1989 was het in het Avonturenpark, dat Tafelronde 175 werd opgericht, en startte met het vele goede werk waar we ze nu van kennen.
De Tafelronde 175 maakt deel uit van Round Table International (RTI). RTI bestaat uit 54 landelijke associaties met in totaal zo’n 30.000 ondernemende leden variërend in leeftijd van 18 t/m 40 jaar. Door invulling te geven aan het wereldwijde motto “ADAPT, ADOPT, IMPROVE”  zetten alle Tafels  zicht in, een bijdrage te leveren aan de maatschappij door ondersteuning van lokale goede doelen alsmede het landelijke serviceproject “Make-A-Wish Nederland”.
Het ontbrak Tafelronde 175 aan niks. Verkleed in 80/’90/’00’s kleding en vol enthousiasme kwamen de eerste gasten aan. Na het ontvangst stond er een heerlijk buffet voor de groep klaar, gevolgd door drie tópattracties. De avond werd in stijl afgesloten met muziek uit de jaren ‘80/’90/’00’s.

Ook dit jubileum ging natuurlijk niet zonder goed doel voorbij. In samenwerking met Avonturenpark Hellendoorn geeft Tafelronde 175 30 vrijkaarten aan Kans voor een Kind in samenwerking met SBO de Brug uit Nijverdal.

Kans voor een Kind is een stichting welke individuele wensen van kinderen uit Twente vervult. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte ofwel door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Via deze weg en sponsoring kunnen 30 kinderen vanuit SBO de Brug in Nijverdal, samen met familie een onvergetelijke dag beleven in het Avonturenpark.

 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina