Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
01-04-2018  

Paasvuur Harbrinkhoek verzorgd door K.P.J.

Fotoreportage Jan Bril
 

Fotoreportage (50 foto's)...

 
06-04-2018  

Heijmans haalt werk A1 binnen

 

REGIO – Bouwbedrijf Heijmans heeft de voorlopige gunning van Rijkswaterstaat binnen van de verbreding van de A1 tussen Twello en Deventer en tussen Deventer en Rijssen. Met de eerste fase opdracht voor de A1 is voor het beursgenoteerde Heijmans een bedrag gemoeid van 127 miljoen euro.

 
15-04-2018  

Borne op z'n best met 'Living Statues'

 

BORNE – Met ‘Living Statues’ heeft ‘Borne op z’n best’ al een aantal jaren een publiekstrekker in huis. Na Arnhem de grootste, want daar is het traditionele WK. ‘Living Statues’, met zo’n 60 acts in het historische deel van Borne mag er echter zijn en is een bezoekje waard, zo stelde ook fotograaf Jan Bril wederom vast.  
Voor wie het gemist heeft, bekijk de fotoreportage.

Fotoreportage (66 foto's)...

 
18-04-2018  

Brandweer blust brand in het Hondeven

Fotoreportage Jan Bril .
 

TUBBERGEN – De brandweer in Tubbergen kwam vanmiddag in actie voor een brand in het natuurgebied het Hondeven  tussen Harbrinkhoek en Geesteren in de gemeente Tubbergen. De natuurbrand in het drassige gebied was moeilijk bereikbaar waardoor er toch zo’n 25 hectare van het 64 hectare grote particulire natuurgebied verloren ging alvorens de brandweer met meerdere ingezette teams uit de regio het vuur kon doven. Daarvoor werd ook een gespecialiseerd team in natuurbranden ingezet.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (6 foto's)...

 
20-04-2018  

Het 'schoem um de bek' in Tubbergen

Gebiedsmakelaar de laan uit door pin-up foto
 

TUBBERGEN – In de gemeente Tubbergen was de Enschedese Mechteld Geesink (37) tot ieders tevredenheid actief als gebiedsmakelaar. Doel het promoten van de plattelandsgemeente onder de noemer ‘Tubbergen Bruist’. Geesink werd door ‘Tubbergen Bruist’ ingehuurd bij Kienhuis Projectmanagement om de ‘verbindingen’ te leggen in het Tubbergse dat o.a. door Sybrand Buma werd omarmt voor de landelijke CDA-campagne voor de onlangs gehouden gemeenteraadsverkiezingen.

Echter Mechteld Geesink had ook een eigen agenda als éénmalig fotomodel in het weekblad Panorama. Geesink werd in het blad afgebeeld in ‘pikante lingerie’. Te pikant vond men bij ‘Tubbergen Bruist’. Geesink vond al die ‘droogneukerij’ maar niets, al zij ze het met andere woorden,  nadat ook de landelijke pers via RTV Oost op deze ‘affaire’ werd geattendeerd en er aandacht aan bestede. Heel wat extra landelijke aandacht dus waar ‘Tubbergen Bruist’ naar streeft.

Maar sindsdien staat bij een deel van de bij ‘Tubbergen Bruist’ betrokken mensen ook het ‘Schoem um de bek’, om het maar in dialectvorm te zeggen. Werkgever Kienhuis Management werd op de hoogte gesteld dat men bij ‘Tubbergen Bruist’ geen behoefte meer had aan Mechteld Geesink als gebiedsmakelaar. Kienhuis hakte daarop de knoop door en zegde de bij dochteronderneming Home4U op de loonlijst staande Geesink vervolgens ontslag aan. Of dat stand houdt bij de kantonrechter?
‘Tubbergen Bruist’ is niet de enige opdrachtgever van Home4U.

Archief
Terug naar vorige pagina