Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
10-09-2011  

Over: waar ik was en hoe het zit...

 

En toen ging de telefoon. Een verontruste en duidelijk geschrokken neefje Tom aan de andere kant van de draadloze via de satteliet: “Ome Chris, moet je nou eens de t.v. aanzetten. Niet te gelooooven”. Ik begreep meteen dat er echt iets aan de knikker was en ik was nog net op tijd om het tweede vliegtuig de verkeerde afslag te zien nemen en dat ding bij de piano rechtsaf parkeerde op de verkeerde etage van het Wereld Handels Centrum daar in Nieuw York. (Mooie gebouwen overigens toen wel….) Maar die El-Quaida gekken blazen ook twee mooie Buddahs op, dus dit ligt wel in de lijn van hun idiote gedrag….
“Dit is shit Tommetje, dit is hele grote shit Tom” was mijn reactie en het was minimaal 3 minuten stil aan de twee kanten van de draadloze die we geen hoorn meer moeten noemen, want dat ding lijkt er niet op. Ook verkeerd gedraaid gaat nooit meer lukken, want knoppen draai je niet. (lol)
De rillingen lopen na 10 jaar nog over mijn armen. Een mega sociale verandering in de wereld die zijn weerga niet kent. De meningen en positie t.o.v. Moslims zal nooit meer het zelfde zijn na vandaag 10 jaar geleden.
Omdat mij dit soort zaken wel interesseert ben ik er weer eens over gaan lezen. De Open Uni had er geen module over, dus dit lezen heeft mij geen punten opgeleverd, maar wel wijsheid en kostte mij geen geld…
Het zit zo volgens een bepaalde groep wijze mannen.
Daar in dat Arabierenland, fokken ze als de konijnen. Vooral veel zonen en veel vrouwen hebben (met toch wel de nadruk op hebben…) zijn belangrijk. Veel vrouwen kan ik nog inkomen, hoewel, één vrouw kost al veel geld, laat staan meer…. maar veel zonen?
De eerste zoon erft bijna alles, de tweede krijgt ook wel een beetje maar de derde en de vierde en verder, krijgen dus helemaal niets van en erfenis of zo.
En dan komt in ene El-Quaida om de hoek zeilen. Die geven wapens, geld, heroïne, macht aanzien en ze mogen vrouwen verkrachten en stoer zijn. De keuze voort zo’n joch is snel gemaakt. Gaan voor die banaan in de vorm van een AK-45 Kalasjnikov….
Dus die zonen vanaf nummer drie hebben in de thuisomgeving toch niks meer om te leven, worden na een brainstorm net zo gek dat ze gaan geloven dat er 13 maagden op hen zitten te wachten in die hemel van hun etc. etc. Als ze tenminste die “niet Moslims honden” over de kling jagen en hoe meer hoe beter…. Om te beginnen is een maagd niet echt jottem, geef mij maar een meid met een beetje ervaring, maar dat is een ander verhaal, misschien daarover later, dus blijf mij lezen want sex sells ofzo..
En nadat ze daar dan heilig in geloven en dus de Koran helemaal verkrachten en verkeerd uitleggen, gelijk de Christenen en de Katholieken in de middeleeuwen en tijdens de kruistochten, gaan ze als een idioot te keer anno bijna 2012.

Conclusie: nog 300 jaar te gaan en die zich Moslim noemende idioten zijn er dan ook eindelijk achter gekomen dat ze helemaal verkeerd bezig zijn geweest.
Wat doen we er nu aan? Om te beginnen vind ik dat er vanuit de Moslim wereld een veel groter signaal moet komen, dat dit soort gasjes helemaal verkeerd bezig zijn. Ik vind het zo jammer dat die Wilders schreeuwers in ene dus de Moslims over één kam scheren. Want de meerderheid wil gewoon lekker leven, werken en geen gezeik aan hun hoofd.
Maar aan de andere kant merk ik heel ver op de achtergrond ook wel gegniffel, zo van “kijk eens even USA, jullie met je grote bek, nemen 5 vliegtuigen zomaar een verkeerde afslag.
Maar voorlopig is na vandaag 10 jaar geleden er in de wereld wel wat veranderd ten opzichte van geloof en met name t.o.v. het Moslim geloof.
Neem van mij aan de overgrote meerderheid zijn beste lui. Helaas is er een klein aantal gasjes, die zich dan wel Moslim noemen, die de zaak voor iedereen verzieken.
Het geld komt uit de drugs handel. Dus drugs legaliseren en de overheid moet zelf opium gaan verbouwen voor de echte notoire junks. Maar daarover later weer eens….
Allah is best groot, gelijk God, Buddah, Jehova en weet ik hoe al die andere Gasjes heten.

Ik was dus gewoon thuis… toen…. Vind ik

Groet’n Chris

P.s. En Bert Hümmels, wanneer zet je die fukking fiets nu eens echt op slot!!!
 

 
20-09-2011  

Over: legaliseren en voorstellen…

 

Uit een politiebericht van laatst: Bij een woning aan de Klimopstraat in Almelo werden uit de achtertuin twee hennepplanten in beslag genomen. In een kast in de schuur werd de opbrengst van nog een hennepplant aangetroffen.
Uit de tuin van een woning aan de Bongerd in Almelo werden twee hennepplanten in beslag genomen. Omstreeks 14.00 uur werden uit een tuin van een woning aan de Deldensestraat zeven hennepplanten in beslag genomen.

Poeh hee, wat een score! Uit de Spits van laatst: GroenLinks wil harddrugs legaliseren om te beginnen in Amsterdam. Jong CDA wil ook al legaal aan de blow en de spuit/snuif/slik…

De hele hennep actie van laatst had een vernietigingswaarde van 3 miljoen Euries!! En dat is dus het topje van de ijsberg. Die ijsberg moet minimaal 100 miljoen zijn en dat op jaarbasis!!! Tel uit je winst college!!!

Moraal: Overheid: legaliseer die zooi en neem de kweek en verkoop mooi zelf in de hand. Dan is meteen een stuk van het begrotingstekort weg en kunnen we leuke dingen doen van die centen en ik ben dan niet meer bang dat mijn autoradio gejat wordt of mijn fiets en dat Rooie Sien niet meer zonder condoom hoeft te wip-wappen om zo toch weer aan haar dagscore H te komen….. (H van Heroïne en van HIV)

Ik weet op het bedrijvenpark XL nog wel een kaveltje voor weinig waar men een best aantal kweekkassen kunnen staan. En dan mooi een zooi gedoogde hennepkwekers in dienst nemen. Win-win. En dan onze Nederwiet als exportproduct gaan promoten…. Je wilt niet weten… Begrotingsoverschot!!!

Dan kan ik ook eindelijk aan mijn kinderen en mijn Chinese gasten uitleggen hoe het zit met die coffeeshops.

Het gedogen moet dood, leve de legaliteit!!!

En ik roep maar weer wat, gelijk ik ooit over die speel/gokhal begon. Amaliaplein daar komt die en kijk eens naar video bewaking in de binnenstad? Werd ik ooit eens over omver geschoffeld. Ze hangen er al lang! Voortschrijdend inzicht of gewoon weer eens traaaag Almelooooo? Nu nog de hele gemeente 30 km/u snelheid en meer bomen en meer afvalbakken die geleegd worden door taakstraffers en maatschappelijke stagiaires. Dan mijn joggingparcours in de Windmolenbroek (zie een vorig vomeersel van mij) en het nieuwe stadion, die Mc Donalds in het centrum weg en nog wel een paar die mij zo niet kan herinneren.

Kga weer verder met mijn rampgebied Gandalf 2: http://www.youtube.com/watch?v=3ARyy14wXKo

Vind ik en de groet’n,

Bijna opa Chris

Archief
Terug naar vorige pagina