Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
05-07-2013  

T= ook nooit goed...


Den Uil boos op Wiegel

Enig historisch besef: De staatsschuld nam geweldig toe tijdens het kabinet Van Agt/Wiegel in de periode 19 december 1977 tot 11 september 1981 - red.
 

Kabinetten Den Uil/CDA (beter rood staan dan krap zitten.. ) die gaf het allemaal weg. Paars heeft het ook nooit goed gedaan.. SP wil weer terug naar die communistische dictatuur en al die andere socialisten moeten er eerst "over praten" of "je een moeilijke jeugd hebt gehad". En schiet ook niet op… Gevolg: 48 miljard euries in de rode.. Eigenlijk is Nederland failliet en Brussel is de curator.. Goed gedaan jongens...
Oh ja, Rutte/Samsom zijn te streng en gooien de economie te grabbel.
En nu weer die PvdA Turken uit die deelgemeente in Rotterdam.. Vriendjes politiek en integriteit gedoe en ons kent ons en doorschuiven van..

Nou en? Dat is toch politiek? Meten met een heleboel maten.. Maar je kan dat ook gewoon maatwerk noemen. Vriendjes politiek? Ja logisch, wanneer mijn moeder, broer of kameraad met een geval komt, dan is het slechts menselijk dat je daar net iets meer moeite voor doet, dat voor Jan met de Pet.. Zijn politici geen mensen soms? Je kan dat ook voortrekken noemen. En natuurlijk geeft dat soms een ochtendmeur in de mond…..

En wat ik ook zo leuk vind is dat aan de 1ne kant we te veel en te ongezond eten enzo, maar aan de andere kant scoren de “vreet programma’s” tig kijkcijfers.. Eten is gewoon een uitlaatklep van ontevredenheid heb ik ooit eden gestudeerd.. Dus ik denk dat de obesitas van tegenwoordig te maken heeft met ontevredenheid.

En moet je eens kijken naar http://aavisie.nl/stadhuis even naar beneden scrollen voor een impressie van het nieuwe stadhuis.. Mooi hoor..
Nu is Almelo m.i. compleet en kunnen we ons bezighouden met de details en kwaliteitsverhoging..
Geen grote projecten meer op stapel.. Mooi toch?
Wat er in de vorige fout is gegaan buiten wat typ- en taalfouten om…. Ome Gijs en Tante Marieke zijn niet van LA, maar van het Almeloos Liberaal Alternatief (ALA) Ere wie ere toe komt… En nu maar hopen dat ik weer een kissiekis van Marieke krijg…
Maar toch dat de Harense Smit failliet is en de It's en Schoenenreus en die Music store.. Zo zie je dat die grote jongens het mooi gaan verliezen van de winkel op de hoek..

Ofzxo.. uuhhmm toch?

Nmm, Chris



Naschrift redactie:

http://plein66.nl/thoughts/10361

Archief
Terug naar vorige pagina