Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
13-03-2009  

Over: Theo Schouten als burgemeester!!!

 

Dank heer Visser voor de morele steun, maar ik denk niet dat ik aan de volgende verkiezingen mee ga doen. Überhaupt niet aan welke verkiezing dan ook op politiek gebied dan.
En of ik links of rechts ben of door het midden.
Nou laten we het houden op toch wel een beetje links recalcitrant maar wanneer een liberaal (lees VVD-er) met een goed idee komt, hetgeen ik mij zo 1, 2, 3 niet even kan voorstellen, dan kan ik daar ook in mee gaan.
Ik ben dus voor het goede, wat in mijn visie dus het goed is.

Ja en meneer Macqait. Ik heb het ook gehoord, dat de beter verdienenden richting A-35 gaan verhuizen vanuit de Schelfhorst en de Haghoek. Dichter bij het werk blijkbaar en dat half uur minder rijden is ook wel wat waard denk ik zo. Dus helemaal mee eens..

En voor de rest ruil ik Almelo in voor De Hoge Alpen. Even stoeien in de sneeuw.
Dit op aanraden van ome Wouter (Bos, die over de centen gaat en PvdA-er is dus.)
Maar als ome J.P. (Balkenende, opperhoofd der Lage Landen) zijn jas aan de kapstok hangt en gaat crossen over het strand met zijn SUV-Hummer) dan mag hij van mij dat stokje over nemen en dan ome Bert (Kozijn PvdA) mag dan van mij fractie voorzitter worden van de PvdA in Nederland. (Ik moet nog steeds eens een kerkdienst van hem bij wonen. Komt er maar niet van).

En: THEO SCHOUTEN ALS BURGEMEESTER VAN ONS ALEMLOOOOO!!!!!

En als alle Turken nou eens in Nederland gingen wonen en wij allemaal in Turkije.
Als is het alleen maar om de ruimte en het klimaat….

Laat maar..

Doei, Chris

Archief
Terug naar vorige pagina