Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
05-11-2010  

Teleurstellingen & Brandlucht

 

‘Ik ben zeer aangedaan door het vertrek van Jan Olde Kalter bij Heracles Almelo,
aangezien de band tussen Jan en mijn persoon namens AlmeloNieuws.nl, naar mijn mening bijzonder hecht was.
Door ‘onvoorziene zaken’ heeft hij, Jan dus, besloten te stoppen als veiligheidscoördinator bij Heracles Almelo en ik wens hem dan ook bijzonder veel succes in zijn nieuwe ‘oude’ job bij de Politie Twente !!!

Dat de Twentsche Courant Tubantia alleen maar positief schrijft over 053 – de FC dus – is mij al jaren bekend. Maar wat opvalt is dat de zware vechtpartijen in de businessruimte van de Twentse Ondernemers Sociëteit (TOS) tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag volledig verzwegen werden. De ‘geest’ van FC Twente voorzitter Munsterman – en vertrokken CEO bij Wegener – dwaalt dus kennelijk nog door de burelen aan de Getfertsingel !!!

Fredje ‘Ford’ van het Almelose D66 haalde een ‘slinkse truc’ uit door de christelijke broeders van het CDA een raadslid te ontfutselen en in de eigen fractie op te nemen. Dinsdagavond haalde hij hoogstpersoonlijk ook de echte zetel in de raadszaal weg uit de rij van het CDA om deze zelf te benutten. De geruchten gaan dat hij nog voor het eind van dit jaar de D66 fractie wil uitbreiden naar vijf zetels met dissidenten uit de PvdA/CDA/VVD coalitie !!!

Mark Rutte, onze nieuwe minister-president, is nog steeds een vrijgezel. Hierover worden al Kamervragen voorbereid. Volgens sommigen komt dat, omdat vrouwen zouden menen dat men het woord van politici niet kan geloven. Over het algemeen heeft men vaak de volgende mening; Wanneer een politicus ‘ja’ zegt bedoeld hij ‘misschien’. Wanneer hij ‘misschien’
zegt, bedoelt hij ‘nee’, en wanneer hij ‘nee’ zegt, is het geen politicus.
Maar bij de vrouwen is het net andersom; Wanneer een dame ‘nee’ zegt, bedoelt ze
‘misschien’. Wanneer ze ‘misschien’ zegt, bedoelt ze ‘ja’, en wanneer ze ‘ja’`zegt....
Nou dan is het geen dame !!!

 

Pyromanen teisteren Almelo naar Hengelo’s voorbeeld van enkele jaren terug en bezorgen tal van onze medeburgers in ons mooie Almelo veel verdriet. Of hij/zij een ‘psychiatrische tik’ heeft/hebben, kan ik als leek niet beoordelen, maar ik hoop dat het Tamela-team van de Politie Twente binnenkort voldoende tips (0900-8844 of anoniem via 0800-7000) heeft om de dader(s) voor lange tijd achter slot en grendel te zetten !!!

Verder meld ik dat er deze winter weer geen ijsbaan komt in het Almelose centrum. In Enschede legt men een 160 meter lange baan rondom de Oude Kerk. Wat doen wij verkeerd in Almelo, waarom blijven wij verstoken van dit winterplezier waarvan wij jaren konden genieten?
En tot slot, laten we de ‘Night of the Tributes’ van a.s. vrijdagavond in de Almelose horecabedrijven niet vergeten

O ja, nog even dit:
”Als je alles op een rijtje hebt, hoedt je dan voor het domino effect”.

Uw kroegdier…

‘Friedrich’

Archief
Terug naar vorige pagina