Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
11-03-2009  

'Ten Cate & Kruideniers'

 

De naïviteit ten top bij onze oosterburen in 053 m.b.t. de te leggen grasmat in de Grolsch Veste.
Bestuursvoorzitter Joop M. van “FC Knollywood” vond het nodig om de bewuste uitspraak te doen van “alles is beter als kunstgras” wat onze captain of industrie Loek de V. in het verkeerde keelgat schoot en zo zijn sponsorcontract per direct opzei met de “rooie” jongens.

Zijn besluit werd door de Almelose bevolking toegejuicht vooral toen verslaggever Leon te V. er nog een schepje bovenop deed en onze topmanager van haantjesgedrag beschuldigde en als kruidenier bestempelde, een aktie die gevolgen heeft hopelijk ????
Afgelopen zaterdag moest ik toch maar even gaan kijken in de “ponybak” te Drienerlo en liep pardoes bovenstaande verslaggever tegen het lijf die niet blij was met het resultaat van het veld.

Geen slimme zet van de bestuurders van de FC om een veld te wisselen 1 dag voor een belangrijke wedstrijd in de competitie met de wetenschap dat je de volgende 2 wedstrijden uit speelt en zo 14 dagen hebt om een veld te leggen, god geef wijsheid !!!!

Helaas bepaalt niet de voetbal de gespreksstof de laatste tijd maar de kredietcrisis staat op numero uno.
Hoe miljardenwinsten veranderden in miljardenverliezen en hoe consumenten zich massaal naar de prijsvechter spoeden om maar een koopje binnen te halen, alsof dat gaat helpen ????
Mogelijk gaat het zo'n vaart niet lopen maar verbluffend blijft het , hoe snel we van een welvarende consumptiemaatschappij zijn afgedaald tot hoopje bibberende angsthazen.
Mochten er nog CEO's (Chief Executive Officer) hun naderende ontslag aan zien komen is er nu nog een mogelijkheid tot “graaien” maar niet te lang wachten want onze Zalm laveert al weer door onze financiële wateren !!!!

Het Miss Overijssel Circus 2009 draait weer op volle toeren en ik heb al veel “Missers” voorbij zien komen !!!!
Soms denk wat doe je hier, maar er zijn ook veel uitschieters die mij “helaas” nog nooit zijn opgevallen !!!!
Na 2 casting's zijn er nog ongeveer 40 beauty's over die dan via afvalsysteem moeten uitmaken
wie er dit jaar de kroon mag opzetten (wel even een nieuwe maken want die van vorig jaar is zoek).
Zelf ben ik gebombardeerd tot “officiële” fotograaf door Kim wat mij deugd doet, op naar de volgende sessie en volg deze op www.almelonieuws.nl uiteraard bij Shownieuws.

Tot slot nog even deze:

“Dee de dochter wil, möt de moo paajn”

Uw Kroegdier

“Friedrich”

Archief
Terug naar vorige pagina