Friedrich

Friedrich was uw columnist en geheim agent  uit het dagelijkse leven.
Met vooral aandacht voor  kroegpraat, sport en  moppen, maar Freek is niet meer, gesloopt door de ziekte ALS, tot het bittere eind.
De knipoog richten wij sindsdien naar boven!  

Plaatsing  
 
03-02-2011  

“Verkiezingsborden & Ambtenarij”

 

De borden staan weer vol met politieke leuzen van onze broeders uit het Provinciehuis te Zwolle, met het onechte groen van het CDA, het Koninklijke Oranje van de VVD, het felle rood van de PvdA en met als uitschieter onze “Mozes” uit Venlo op nr. 4.
Vele loze beloftes worden er weer gemaakt totdat het pluche is bereikt, en dan treed de alzheimer in en weet men nergens meer vanaf. Landelijk hebben we het aardig voor elkaar met de heer Rutte die niet maalt om impopulaire maatregelen te nemen en zelfs zijn BlackBerry uit het toilet vist zonder zijn bestand te verliezen !!!!
Heel wat meer mans dan ons bibberpremiër JP die overal maar de gaten dichte met mooie praatjes en recentelijk het een na het andere baantje aanneemt om zo de kas te spekken.

En Passant kocht onze HA-voorzitter Jan S. even de Smelt in Assen op van de heer Henny van der M. voor € 3,8 miljoen, ik had liever een nieuwe speler gehad voor dat geld, maar Jan investeert liever in vastgoed, en het trainingskamp van Heracles is binnenkort dus in Assen. 

Ambtenaren zijn soms meer bezig met snoepreisjes, recepties, eigen verbouwingen dan met bestektekeningen van overheidsgebouwen, zo kon het gebeuren dat men in een parkeergarage de invalidenparkeerplaats waren vergeten en deze maar op de vijfde etage hadden gepland, hoe kun je het verzinnen.

Welk onbezonnen individu heeft een kapvergunning aangevraagd (Z-110248) voor het kappen van 5 historische eiken aan de Kolthofsingel ten hoogte van de nummers 31 t/m 43 om zo deze prachtige singel te verstoren, laten we actie voeren tegen deze belachelijke aanvraag.  

De bieroorlog in het Polman is voorbij, onze supporters krijgen nu een ½ liter voor € 3,50
een reële prijs en het assortiment wordt ook nog uitgebreid met een broodje bal uit eigen slagerij, ze zijn voortreffelijk want ze zijn getest door deskundigen.
Onze “vrienden” uit 053 doen er goed aan een offerte aan te vragen bij onze hoofdsponsor
Koninklijke Ten Cate zodat dat baggerveld in De Grolsch Veste vervangen kan worden door een mooi kunstgrasmat uit Almelo, geen last van polletjes meer dus !!!!
 
Tot slot nog even dit:
 
”Domheid en greutsigheid greuit op dezölfde stam”
 
Uw Kroegdier
 
“Friedrich”

Archief
Terug naar vorige pagina