10-11-2012

ASVĀ“57 wint en ON en Sv DRC 2012 verliezen uit

ALMELO – In de tweede klasse H liep Oranje Nassau weer tegen een nederlaag aan. Het thuisspelende DZC’68 scoorde er eentje meer dan de Almeloërs, die nu wel aardig vast op de laatste plaats zijn verankerd door dit verlies in dit 6-punten duel te Doetinchem. Doelpunten: DZC’68 – ON 4-3 (2-2). Adriaanse 1-0, Wolf 1-1, Horstink 2-1, Piljic 2-2, Yayla 3-2, Ardesch 3-3, Verkerk 4-3.
In de vierde klasse D pakte ASV ’57 een dik verdiende overwinning tegen het bezoekende MVV ’69. Bij rust stonden de Aadorpers al voor met 3-0. Doelpuntenmakers: ASV ’57 – MVV ’69 8-1 (3-0); Edel 1-0, Blokhuis 2-0, R. ter Beek 3-0, Lammerink 3-1, Edel 4-1 en 5-1, R. ter Beek 6-1, Edel 7-1, R. ter Beel 8-1.
Sv DRC 2012 verloor in de uitwedstrijd tegen de zaterdagamateurs van Quick ’20 met 3-1. De bewoners van De Riet kwamen nog wel met 0-1 voor, maar daarna maakten de Oldenzalers het af. Doelpuntenmakers: Quick ’20 – DRC 2012 3-1 (2-1); Hondebrink 0-1, Mulder 1-1 en 2-1, Brummelhuis 3-1.
Ook in dezelfde klasse werd de stadsderby Rijssen Vooruit – ENC ’09 na 25 minuten speeltijd bij een 0-2 stand gestaakt, nadat de gemoederen wat te hoog waren opgelopen. Een voetballer van Rijssen Vooruit werd door het bestuur onmiddellijk geroyeerd na onmin met de scheidsrechter.