Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
29-09-2013  

Een stralende dag voor " De dag van de lach "

 

ALMELO - Zo’n 80 mensen verzamelden zich zaterdagmorgen rond half 10 op de parkeerplaats van De Oude Boksschool aan de Jan Steenstraat in Almelo. Op de parkeerplaats stonden /bijzondere en opvallende auto’s klaar om kinderen met een beperking uit de wijk Ossenkoppelerhoek een dagje uit te bezorgen. Uiteraard gingen ook broertjes, zusjes, ouders en verzorgers mee met het reisje naar de
Waarbeek in Hengelo.

Initiatiefnemers Willem Kruithof en Eric Kers hebben deze dag samen met de Werkgroep “De Lach” talloze vrijwilligers deze prima verlopen dag georganiseerd . Met de grote gele bus van Soweco voorop, gevolgd door bijzondere bolides van onder andere de groep Black Widow uit Meppel en anderen en een truck van De Jong op het eind, ging de stoet via Bornebroek en Delden naar de Waarbeek in Hengelo .Daar kreeg iedereen een lunchpakket met dank aan o.a. Emté en Dekamarkt.

Na de stralende dag bij De Waarbeek werd rond half vier, vlak voor het huiswaarts keren, nog een fotoshoot door fotograaf Jan Bril georganiseerd met Waarbeek-mascotte Twekky. Bij aankomst bij De Oude Boksschool aan de Jan Steenstraat stond de snackwagen van Marcel Tijhuis klaar voor het uitdelen van een frietje, frikandel of kroket en ging iedereen nog even op de foto met een door de spelers van Heracles Almelo gesigneerde bal.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (130 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina