Sportberichten


Plaatsing  
 
06-04-2014  

Zilver en brons voor TKD Oude Luttikhuis in Belgiƫ


Joyce van Baaren (brons) en Sven Reefman (zilver) tijdens Belgium Open 2014 Taekwondo.
 

LOMMEL (B) /ALMELO - Voor TKD Oude Luttikhuis was de oogst tijdens de Belgium Open Taekwondo in Lommel een zilveren medaille voor Sven Reefman en brons voor Joyce van Baaren.
Reefman bereikte de finale in de cadettenklasse -53 kg na winst in de kwartfinale op de Duitser Jannik Arping (11-7) en 4-3 winst in de halve finale op Gasim Aslanov uit Azerbaijan. In de finale bleek de Kroaat Rino Markovic nipt een maatje te groot met 8-7. Wederom dus een goed resultaat voor Sven Reefman na eerder behaald goud in Zweden.
Bij de dames senioren verloor Joyce van Baaren in de halve finale van de sterke Nives Ambrus uit Kroatië. E een oude bekende van Joyce waar het altijd spannend tegen is. Deze keer ging Ambrus er met de winst vandoor door de te winnen met 3-2. Brons dus voor Joyce van Baaren.
TKD Oude Luttikhuis reisde met 9 deelnemers af naar Lommel. Marjolein Abbink (senioren – 67 kg) was dicht bij brons maar verloor in de kwartfinale van de sterke Jelena Jureta uit Kroatië. De kwartfinale werd ook bereikt door Luuk Klein Nagelvoort bij de cadetten heren -41kg. Hij verloor uiteindelijk van de Duitser Spyros Kostaras.
TKD Oude Luttikhuis reist volgende week af naar het German Open in Hamburg met 3 deelnemers. Joyce van Baaren, Reshmie Oogink en Patrick Jonker zullen dan de eer hoog moeten houden.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina