Sportberichten


Plaatsing  
 
13-10-2013  

Luctor krijgt klop, PH gelijk en de rest verliest

 

ALMELO - In de 1e klasse E kreeg debutant Luctor et Emergo flink klop in de uitwedstrijd tegen Rigtersbleek. De Eschedeërs troffen zes maal het doel en de enige tegentreffer kwam van de voet van Basut. Luctor tsst na 6 wedstrijden op een keurige zesde plek.

Ook PH Almelo kon in de uitwedstrijd tegen Tubantia geen potje breken. De Hengeloërs, die nog geen enkel doelpunt tegen hebben, kwamen zelf ook niet tot scoren. PH blijft wel lijstaanvoerder in de 2e klasse J maar zag De Zweef met een wedstrijd minder tot op 3 punten naderen. Hekkensluiter Stevo verloor wederom.

In de 4e klasse B speelde Bornerbroek thuis gelijk tegen Holten. Bolscher scoorde tweemaal waarvan een uit de gelijkmakende penalty. Met 3 gelijke spelen en 3 nederlagen staan de Bornerbroekers na 6 wedstrijden gedeeld onderaan met Buurse. Sportclub Lochem is hier de trotse lijstaanvoerder.

In de 5e klasse A werd de wedstrijd Almelo-Zenderen afgelast. La Première speelde uit tegen ’t Centrum en verloor met 2-1. Krüzen scoorde uit een penalty voor de Almeloërs.
Avc Heracles verloor eveneens met 2-1 in de uitwedstrijd tegen SVV. De enige Heraclestreffer kwam van Hendriks. De zwart-witten staan voorlaatste voor Manderveen dat nog 2 wedstrijden in te halen heeft. La Première staat 10e met een wedstrijd achterstand. Sv Almelo staat er relatief het beste voor op de 7e plek met nog 2 wedstrijden achterstand.
 

Archief
Terug naar vorige pagina