13-10-2012

Winst voor ON en ASV, verlies voor DRC en MVV

RKSV-speler Hulusi Yilmaz ook tegen DRC'12 trefzeker

ALMELO – Oranje Nassau wist zich in de tweede klasse H na het verlies van vorige week tegen Enter Vooruit te herstellen tegen het bezoekende Hulzense Boys. De doelpunten vielen pas in de tweede helft. Roling zette de 1-0 op het scorebord en Aaltink bracht de Boys weer langszij voordat Piljic zich als matchwinner ontpopte 2-1.

In de vierde klasse D moest fusieclub DRC ’12 op bezoek bij lijstaanvoerder RKSV in Rijssen. Tot de rust ging het nog gelijk op voor de mannen van trainer Ronald Dams. Loohuis zette de thuisclub op voorsprong maar Proslvszny bracht de Almeloërs weer langszij (1-1). Na de pauze liet RKSV zien dat het niet voor niets bovenaan staat. Opnieuw Loohuis en ook Yilmaz tekenden voor de zesde zege op rij.
ASV’57 wist uit via ENC’09 aansluiting te vinden bij de middenmoot door een afgetekende 0-7 overwinning. Doelpuntenmakers: De Jong 0-1, Bakker 0-2, Blokhuis 0-3, Smit e.d.0-4, R. ter Beek 0-5, Edel 0-6, Smelt 0-7.
MVV’69 had zich de start van de competitie anders voorgesteld. De Harbrinkhoekers hielden het tot de rust nog op 1-0 maar het thuisspelende Achilles Enschede liet na de thee de bezoekers kansloos en liep zelfs uit naar een 6-0 overwinning. Doelpuntenmmakers: Ter Horst 3x en Cloostermans 3x.