Sportberichten


Plaatsing  
 
16-09-2012  

ON en MVV onderuit, winst voor ASV en DRC

 

ALMELO – In de tweede klasse H ging Oranje Nassau na de winst vorige week tegen Den Ham opnieuw onderuit in de uitwedstrijd bij de CJV’ers. Nieuwenhuis bracht de Almeloërs op voorsprong via een penalty en speelde vanaf dat moment met een man meer dan de deventernaren, maar het kreeg in de tweede helft ook een strafschop tegen (1-1), waarna Rutten het 'genadeschot' maakte en ON met 2-1 huiswaarts stuurde om zelf fier aan de leiding te blijven met drie overwinningen.

In de vierde klasse D pakte ASV’57 na het eerste puntje van vorige week nu de volle winst. In Rijssen werd ‘Vooruit’ volledig zoek gespeeld 1-9. Albersen tekende voor 3 doelpunten, Edel en De Jong ieders twee en Bakker en De Jong maakten de negen vol. De eretreffer was voor Gurdal.
In dezelfde klasse pakte fusieclub DRC 2012 haar derde overwinning op rij. In Nijverdal bond het ENC’09 aan de zegekar met 2-3. Machielsen zorgde voor een voorsprong van de club op De Riet, maar Galgenbeld en Raamsman brachten het thuispubliek in euforie en de bezoekende Almeloërs in mineur. Door de treffer in eigen doel van Thomassen kwam DRC weer langszij om vervolgens door spits Proslvszny naar de derde overwinning op rij te worden geschoten. Thuis op De Riet wonnen het tweede en derde team eveneens.
MVV’69 liep in dezelfde klasse schade op in de uitwedstrijd tegen SVV’56 en verloor met 3-2. De Kruiff zette de thuisclub op voorsprong, Stevens maakte gelijk maar Stokman trof het eigen doel, waardoor de Harbrinkhoekers opnieuw achterop raakten. Nijboer tekende voor 3-1 Lammerink zorgde voor de eindstand van 3-2.

Archief
Terug naar vorige pagina