Persberichten
Persberichten graag sturen als Wordbestand aan: redactie@almelonieuws.nl
Meegeleverde foto's als bijlage meesturen a.u.b.


Plaatsing  
 
26-05-2019  

Ontmoetingsmatinee voor echtparen 60+

 

BENTELO – Als het aan de initiatiefnemers Johan en Loes ligt, wordt de Twentse matinee voor echtparen 60+ een terugkerend moment waarbij zestigplussers elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Doel van dit alles in gesprek gaan, gemeenschappelijke interesse ontdekken, een luisterend oor bieden maar ook advies uitwisselen inzake noden en lasten voor de doelgroep. Kortom sociaal contact in een maatschappij die zich steeds individualistischer ontwikkelt.

Jan en Loes, zelf zestigplussers, kozen als ontmoetingsplek voor ‘De Heerlijke Huiskamer’ in Bentelo. Een restauratieve plek maar dan met een speciaal karakter. Zo fokt men er nog met bijzondere kippenrassen, houdt men er het zeldzame varkensras Kune Kune/Duroc, kweekt en verkoopt me er Koi karpers voor uw eigen vijver, is er een wandeltuin/bos waar ook nog groenten worden gekweekt en heeft men in eigen volières exclusieve vogelsoorten onder het motto ‘Het Andere Leven’.
Wordt uw interesse gewekt voor deze ontmoetingsmatinees voor echtparen 60+, meldt u dan aan bij Johan en Loes via telefoon 0546-861737 (ook voor inlichtingen).
‘Breng in ieder geval een goed humeur mee, deelname kost niets maar wel dient u uw eigen hapje en drankje te betalen’, aldus de initiatiefnemers.

Tijd en plaats
Zondag 26 mei, 15.00 tot 17.00 uur
Zondag 23 juni, 15.00 tot 17,00 uur
Theehuis ‘De Heerlijke Huiskamer’
Hagmolen 13
7495 RB Ambt Delden (Bentelo)

Archief
Terug naar vorige pagina