Persberichten
Persberichten graag sturen als Wordbestand aan: redactie@almelonieuws.nl
Meegeleverde foto's als bijlage meesturen a.u.b.


Plaatsing  
 
05-04-2019  

Almelose 'LaWeDaMaDo' toneelt in Vriezenveen

 

VRIEZENVEEN, 5/6 april, 19.30 uur, entree zaal CCK2; 7 euro pp

De nog vrij jonge Almelose toneelvereniging ‘LaWeDaMaDo’(laten we dat maar doen) gaat haar tweede seizoen in met het nieuwe toneelstuk ‘Kloosterlingen’ geschreven door de Almelose auteur José Runhaar-Lourens. 

In het stuk wordt een ingedut dorpje waar het leven zich voornamelijk afspeelt in het café en  het tegenoverliggende klooster opgeschrikt wanneer een inbreker zijn toevlucht in het klooster zoekt. Hij krijgt hulp van twee nonnen. Dat levert uiteraard de nodige hilarische verwikkelingen op. Zal de rust weerkeren in het ooit zo vredige dorpje? En zoals de PR-afdeling van ‘LaWeDaMaDo’ dat aanduid, belooft het twee avonden vol vermaak net zoals het succes vorig jaar.

Op beide avonden is de zaal open vanaf 19:30 uur en begint het stuk om 20:00 uur. Wederom is de locatie van deze voorstelling het CCK2 aan de Kerkstraat in Vriezenveen. Kaarten kosten €7,- in de voorverkoop en aan de zaal €8,-.
U kunt uw kaarten bestellen via www.lawedamado.nl. Tevens vindt u op deze website meer informatie over ‘Kloosterlingen’ en de toneelvereniging.

 

Archief
Terug naar vorige pagina