Persberichten
Persberichten graag sturen als Wordbestand aan: redactie@almelonieuws.nl
Meegeleverde foto's als bijlage meesturen a.u.b.


Plaatsing  
 
25-08-2018  

13e 'Klein Montmartre' Almelo

 

ALMELO, zaterdag 25 augustus, 10.00 / 17.00 uur.

Kunstenaarsgroep ‘De Peinturisten’ organiseert op de Koornmarkt in hartje centrum van Almelo hun jaarlijkse marktdag ‘Klein Montmartre’, verwijzend naar de beroemde wijk in Parijs waar kunstenaars dagelijks in touw zijn met het maken en verkopen van kunst. Om het Franse sfeertje extra ‘voelbaar’ te maken, verzorgt Inge Tibben de muzikale omlijsting door het zingen van Franse chansons terwijl de leden van de Peinturisten hun kunstwerken showen en aan de man willen brengen.

Activiteiten
De Peinturisten komen elke woensdagmorgen bij elkaar in Atelier ‘Total Artist’ aan de Windmolen 9 in Almelo. Doel, het verbeteren van technieken en kunstwerken middels het uitwisselen van tips. De onderwerpen waaraan wordt gewerkt is altijd een vrije keuze.
Als groep nemen De Peinturisten vaak deel aan (kunst)markten in de regio maar ook in eigen stadse activiteiten. Te noemen vallen o.a. de W.A.K. en activiteiten als de Havenfeesten en Kersmarkt.
Ook interesse om uw talent te ontdekken? Kijk voor info op; www.peinturisten.nl of stuur een mail naar jhmleijzer@gmail.com

 

Archief
Terug naar vorige pagina