Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
11-09-2014  

Dode op de N36 en dode op het spoor in Twente

 

WESTERHAAR – Een ernstig ongeval op de N36 bij Westerhaar, heeft vanmorgen een van de betrokkenen het leven gekost. Ook vielen er twee gewonden. Bij het ongeval waren twee vrachtwagens en een personenwagen betrokken.
Getuigen vertellen over een fout afgelopen inhaalmanouvre waarbij de personenwagen klem kwam te zitten tussen twee vrachtwagens.
De toedracht wordt door de politie onderzocht. Deze geeft het advies een andere route te kiezen, omdat de N36 hangende het onderzoek is afgesloten voor alle verkeer. De N36 staat bekend als een 'dodenweg'.

Update:
De 33-jarige Hengelose bestuurder van de personenauto die bij het ongeval op de N36 om het leven kwam, heeft waarschijnlijk ingehaald daar waar het niet mocht - doorgetrokken streep. Bij het inhalen kwam hij frontaal in botsing met een tegemoet komende vrachtwagen, waarna de personenwagen weer werd geraakt door de zojuist ingehaalde vrachtwagen. De personenauto kwam daarbij klem te zitten tussen beide vrachtwagens. De 56-jarige chauffeur uit Beilen van de tegemoet komende vrachtwagen werd per traumahelikopter afgevoerd naar het academisch ziekenhuis in Groningen. De bestuurster van een andere personenwagen, raakte licht gewond door rondvliegende brokstukken die de voorruit van haar auto doorboorden. Zij kon ter plekke worden behandeld.


<< Foto's: @SamiYilmaz

Dodelijk ongeval op het spoor.
Op het baanvak Almelo-Hengelo is een dode gevallen. Treinreizigers moeten rekening houden met een vertraging van een uur. Volgens NS rijden de treinen pas na 16.15 uur weer op schema.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina