Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
19-03-2013  

Chjairima Pattypeilohy winnares Voice of Almelo.

 

ALMELO – Na voorrondes op de deelnemende scholen Erasmus, Pius X, Canisius en ‘t Noordik dat zelfs speciaal workshops met de kandidaten organiseerde in poppodium Naxt, kwamen de schoolfinalisten vanavond in het bomvolle Theaterhotel aan bod in de grote finale van The Voice of Almelo. De jury lette speciaal op de individuele zangkwaliteiten en de Wierdense Chjairima Pattypeilohy (13), studente bij de scholengemeenschap Pius X, bleek volgens de jury toch over de beste zangkwaliteiten te beschikken. Met het nummer Stay van Rihanna bleef zij Nick Woudstra, Chiel-Pieter van Nieuwland, Sofie Timmerij, Lobke Essink, Sara van der Laan, Iris van Maanen, Jinke Mulder, Zippora Joseph, Maud Nieuwenhuis. Jasper van der Deen en Fleur van Doorn en Annabel Mulder allen voor.
Tweede werd Sara van der Laan (15)('t Noordik) met het nummer 'Impossible' van Shontelle en derde werd de 14-jarige Lobke Essink uit Enter eveneens leerling van Pius X. Zij zong het nummer 'Read all about it' van Emilie Sande.
De publieksprijs ging naar de 18-jarige Jasper van der Deen uit Borne. Hij zong 'Liefs uit Londen' van Blof en kreeg van het publiek via de poll op de facebookpagina Voice of Almelo de meeste stemmen. Opvallend was ook het optreden van de 12-jarige Erasmus-leerlinge Maud Nieuwenhuis uit Almelo. Het met nummer Sacrifice van Anouk blies ze het publiek omver en was het grootste apllaus voor haar. De kandidaten werden allen begeleid door de band Soul Energy.

War Child

Eva Luitz, oud-leerlinge van Het Erasmus en winnares van vier jaar geleden maakte tjjdens The Voice of Almelo haar debuut met haar nieuwe singel 'You deserve it',die vrijdag uitkomt. De opbrengst is voor War Child. Eva is de winnares van Maak ’T Of Kraak ’T voor War Child en won een platencontract voor een single release, waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child. Tijdens de finale zong ze Time After Time met Chris Hordijk. En dat deed ze goed, want haar optreden werd met 96% gemaakt door de luisteraars van 538 en de kijkers van SBS 6 en 538 TV.

Fotoreportage: Jan Bril

Fotoreportage (31 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina